Citind printre randuri, tu vorbesti de o antena fixa pe 19E cu un singur LNB. Solutia cu receiver patched e avantajoasa cat or sa mai apara chei pentru D+ si Premiere constant ca fara pachetele astea ramai pe Astra cu FTA-urile nemtesti. Pe termen lung nu cred ca e o varianta tocmai inteligenta. Sper ca explici omului ca azi sunt chei maine s-ar putea sa nu mai fie... Varianta cu Soleron e mai bunicica, daca are legatura la internet. Isi cauta peers si poate fi oarecum sigur de receptie. Daca nu are legatura la net parerea mea ca o antena mobila e necesara, sa caute pachetele pentru care sunt chei+alte FTA-uri+ce feeduri mai gaseste.

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
Cer 1 milion pe un sistem complect,adica omul imi spune cam ce ar vrea sa vada ii arat lista de programe si alege,in principiu majoritatea au optat pentru Astra 19 pachetele D+,Premiere,MTV-urile,pentru asta investitia cu tot cu receptor + antena + lnb + montajul asigurat de mine nu depaseste 450 ron,asta daca cumpara de unde ii zic eu,si cei recomand,in principiu recomand echolite 790 ca receptor pentru utilizatorul mai putin obisnuit cu satelitii iar pentru cei mai avansati le recomand soleron,un offset de 1,20 costa 100 ron asa ca alegera apartine fiecaruia,dar pentru citeva sute in plus ca sa cumperi unul de 1,60 eu zic ca merita ca sa poti avea semnal stabil pe orce vreme costa doar 69E daca sti de unde sa o iei!