Results 1 to 15 of 68

Thread: Parabola 2,40m-dintr-o bucata Al merita?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP Enigma Team & GM
    Mentioned
    5 Post(s)

Default Re: Offset 2,40m-8 petale! merita?

Mare atentie!!!
    Daca o desfaci ai nevoie de o matritza sa o asamblezi?
    Chiar daca te chinui ar trebui sa o duci asa intreaga...

f11

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by f11 View Post
    Mare atentie!!!
    Daca o desfaci ai nevoie de o matritza sa o asamblezi?
    Chiar daca te chinui ar trebui sa o duci asa intreaga...

f11
    Multumesc de sfat,nu o desfac,abia azi dupa 2 zile am reusit sa gasesc o masina in care sa incapa lejer fara probleme,acum ramine sa stabilesc ziua cind poate soferul sa mearga si cind e si propietarul antenei acasa,

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu te sfatuiesc daca e din petale. Nu am vazut nici una offset de dimensiunea asta. Eu am parabola din petale de 3.15 m si nu-s asa de multumit de ea. E buna pt. banda C.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by vancel View Post
    Nu te sfatuiesc daca e din petale. Nu am vazut nici una offset de dimensiunea asta. Eu am parabola din petale de 3.15 m si nu-s asa de multumit de ea. E buna pt. banda C.
    Acum nu mai conteaza ideea e sa o am in curte ca dupa aia vad eu pe ce satelit o las! orcum am vazut la un prieten ce poate vedea cu una de 1,8 si sunt multumit daca imi prinde macar atit,eu am in momentul asta 3 buc; 1 de 0,60 1 de 090 si una de 1,20,dar tot nu intra astra 19 asa cum vreau nici pe cea de 1,20,am transpordere pe care am semnal doar seara de la 19-02 dupa aia nu mai am asa ca eu zic ca merita am vazut si preturile la diverisi distribuitori pai fata de 800-950 ron cit e la ei eu zic ca 250 ron e pomana asa ca o iau1

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Gata am adus-o acasa,acum am o problema,are lnb de tip vechi JRC se numeste alimentarea lui se face separat,acum ma chinui sa pot pune un lnb universal sa vad daca reusesc suportul fiind prea mare pentru a putea prinde acest lnb universal,revin cu amanunte!

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Thumbs up Re: Offset 2,40m-8 petale! merita?

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Gata am adus-o acasa,acum am o problema,are lnb de tip vechi JRC se numeste alimentarea lui se face separat,acum ma chinui sa pot pune un lnb universal sa vad daca reusesc suportul fiind prea mare pentru a putea prinde acest lnb universal,revin cu amanunte!
    Spor la munca
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by XVanish View Post
    Spor la munca
    Gata sunt fericit,o am acasa am incercat sa o pozitionez pe astra dar nu intra nimic,am cautat manual focarul cu lnb-ul in mina si am observat ca cel al antenei e deplasat binisor cam 25cm,asa ca am prins lnb-ul intr-un suport facut manual de mine si in momentul acesta am 685 programe pe Astra,e un inceput o sa incerc sa fac mai mult in zilele urmatoare. aaaaaaa sa nu it un amanunt nu e din petale e dintr-o bucata e din Al dar la prima vedere da impresia ca ar fi din 8 petale datorita desenelor de pe ea,dar e dintr-o bucata,orcum e super daca reusesc sa o aduc la viata,a stat nefolosita 10 ani