Vreau sa iau un offset 3m am gasit la cineva de vinzare e din Al si are si montura aceea care invirti de ea sa se miste antena,ideea e ca arata bine nu e ovalizata nu are nimic e in stare perfecta,merita 2,5 milioane? astept cu interes parerile voastre,va multumesc anticipat
Mai stai pe ganduri?
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Daca aveti cumva una de 3m sau 2,5 si stati in S-E adica in Bucuresti sau in imprejurimi postati va rog ce aveti in plus ca programe si cit de multumiti sunteti de ea,va multumesc!
Sa fac rost de o camera digitala si le fac la toate 3 buc. foto,cu webcamul nu am reusit am incercat dar nu merge!
Azi am fost sa o masor nu are 3 m are 2,40 e din 8 petale dar arata super si e cu tot cu montura polara in banii astia asa ca am batut palma si saptamina viitoare ma duc cu o masina sa o iau!
Azi am fost sa o masor nu are 3 m are 2,40 e din 8 petale dar arata super si e cu tot cu montura polara in banii astia asa ca am batut palma si saptamina viitoare ma duc cu o masina sa o iau!
Succes! Dupa ce e montata vezi de prinzi canalele ce ma intereseaza pe mine si imi zici pe mess
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!