multumiri lui spaniolul pentru retete! foarte utile si delicioase!!!![]()
Dislikes: 0
Spani......m-am mai linistit
![]()
multumiri lui spaniolul pentru retete! foarte utile si delicioase!!!![]()
Nimic nu-i bun sau rău ?n sine, totul depinde de modul ?n care priveşti lucrurile. (Shakespeare)
Sa ne orientam.........
DECI....ăăăă......da. ....ăăăă....ăăăăă......unde-i focarul bade??? Baga berea poate o receptioneaza si colegii...hi hi hi ....
Cu multe multumiri lui ZMEURA pentru buna organizare si pentru bestiala locatie aleasa, pentru daruirea cu care si-a carat de pe munte ''sculele'', si pentru faptul ca mi-a fost un tovaras de ''discutie''pana la 6 dimineata si nu m-a lasat la greu
.
PS: Mai vreau....mai vreau.....![]()
Multumim zmeurica pt. tot ce ai facut pentru noi si pentru primirea calduroasa si pentru muzica.....si te asteptam la Brasovca sa
.....pupici
MULTUMESC SI EU PT TOT CE AI FACUT ZMEURA
REVIN PE ZIUA CU NISTE IMAGINI
poza pusa de yky este bestiala
iti dai seama ca antena era multi focus deci precis receptioneaza si altii berea din focar
mi ciuda ca nu i-am facut o poza si celui care ne-a facut focul in centrala termica si care ne invita mereu la o palinka , desi cred ca el nu vede decat palinka toata ziua![]()
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Deci....ăăăă.....deci.....da....deci .ăăăă...deci.....ăăăăă...eu sunt un barbat cu simtul orientarii.Trei zile am fost super orientat,mai ales ca am stat pana dimineata de fiecare data.Si inca nu am incheiat,asa ca nu va sfatuiesc sa va intalniti cu mine.
Va multumesc si eu voua pentru ca ati reusit sa va rupeti 2 zile din timpul vostru ca sa ajungeti sa va bazai eu cu muzica pana dimineata.![]()
:
MULTUMIRI KRISTEI SI LUI YKY pentru primire, ospitalitate ,pentru bunatatile de la tonomatsi pentru gratar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...a si lui yky in mod special ca a venit de fiecare data cu masina sa ne ia, cand ne rataceam noi
![]()
Nimic nu-i bun sau rău ?n sine, totul depinde de modul ?n care priveşti lucrurile. (Shakespeare)
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
LE MULTUMESC KRISTEI SI LUI YKY PENTRU TOT![]()