Results 1 to 15 of 688

Thread: Receptii Terestre-Pareri Vechi Si Actuale

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member zvartoshu's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Default Re: Receptii Terestre-Pareri Vechi Si Actuale

Quote Originally Posted by danix71 View Post
    Sa-ti arat cum se vede si prinde NRK-ul la mine acasa. hihihi
    Una peste alta si trecand de gluma mea inca o data felicitari. Ce recomandare ai pentru un aparat de radio asa...1 milion doua cu sensibilitate buna si care poate fi modificat (pus mufa exterioara) pentru receptie DX?
    orice tzine de blaupunkt , modele vechi cu caseta
    au am acr3250 echivalent exact bp 5501
    40lei pretul de achizitie si reg off de key - 0 lei
    vezi ca e unu in targ la ghencea , apare rar si cand apare are 2 geamantane cu echipamente pana la 130lei , ce nici neam de neamul romaniei nu are sa mai vada ce ofera el , si plus de asta casurile sunt NOI neatinse nelipite si poti sa te uiti in interiorul lor , te lasa!!

ultima bimba .. sony nus se serie cu fatza dubla , cu cartela reg key off , cu mp3 si cu radio cu selector cu 2 mos fet .. 100lei ! nou , neatins , il vindea la pretul asta sa nu stea cu ele un an jumate ! a zis ca e ieftin ca braga la el sa ne facem treba! eu sincer , il felicit , dement ca blaupuntu meu de 1.2µV nici ca o sa mai intalnesc , daca era cineva in romania pe bune il faceam gen igc , cu 1.6µV , aveam si aparatura si pe langa asta si calibrare si anti overload la indemana !
    Last edited by zvartoshu; 14-07-08 at 14:18.
    receptie de dx-er , antene special concepute pentru a simti propagarea din fm