Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 58

Thread: Klik-Net by Romtelecom-ABONAMENTE!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member Cena133's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Unhappy Re: Klik-Net by Romtelecom

Quote Originally Posted by kcrysty View Post
    chestia cu click net e cam dubioasa.adica la cei 20 mega? pe care spun cei de la rtc ca ii ai dar nu exista in realitate ai la upload doar 1 mega? deci la ine care am viteza de download doar 5 mega la upload am 3,5 mega ceea ce ar face ca la 20 mega sa ai la upload cel putin 10 mega ceea ce e imposibil ca u7n net oricat de bun ar fi sa-ti mearga cu o viteza de 20 mega la noi mai ales ca nici in strainatate nu am auzit sa mearga cu asemenea viteza.
    in contractul pe care il semnezi nici nu este trecut ClickNet 2 Mbps,6 Mbps, 8 Mbps, 20 Mbps ci este trecut asa"ClikNet ofera acces la internet fara limita de trafic,la viteza maxima de 512 kbps download si 256 kbps upload (best efforts)" ......eu nu am vazut nicaieri in contract 2 mbps sau 6 mpbs ....
    Last edited by Cena133; 24-06-08 at 12:41.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Klik-Net by Romtelecom

Quote Originally Posted by Cena133 View Post
    in contractul pe care il semnezi nici nu este trecut ClickNet 2 Mbps,6 Mbps, 8 Mbps, 20 Mbps ci este trecut asa"ClikNet ofera acces la internet fara limita de trafic,la viteza maxima de 512 kbps download si 256 kbps upload (best efforts)" ......eu nu am vazut nicaieri in contract 2 mbps sau 6 mpbs ....
    Aici te contrazic,priveste aici prima pagina dintr-un contract bineinteles fara datele clientului;

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Aici te contrazic,priveste aici prima pagina dintr-un contract bineinteles fara datele clientului;
    mda ...dar nu este chiar prima pagina dintr-un contract...... si nu este decat trecut 512kbs ....in rest nu mai este trecut nimica doar atata ....si toata firma respectiva tot asa au contractele ....adica daca omu isi alege 6 mbps sau 8 mbps in contract tot 512kbs ii sta

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Este prima pagina din contract! cei 512 se refera la upload,pentru downloand este scris destul de clar;2048kbs adica 2 meganu are sens sa ma contrazici ca eu fac cate 2-5 astfel de contracte zilnic.
    la fel la 6mega-6144 downloand
    8mega-8192 downloand
    512 este uploadul care este la fel indiferent de viteza aleasa;2mega-6mega
    la 8 mega uploadul difera este;768
    Last edited by -minus; 24-06-08 at 13:37.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

si la viteza mea de 3 mega upload cat ar trebui sa fie reala la download? sa am vreo 80 mega doawnload si sa nu stiu eu?

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

si la viteza mea de 3 mega upload cat ar trebui sa fie reala la download? sa am vreo 80 mega doawnload si sa nu stiu eu?
    Foloseste testul asta,alege serverul din;New York;
    http://www.speakeasy.net/speedtest/
    vei afla exact cat ai downloand si cat ai upload.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu inteleg ce legatura are viteza de upload cu cea de download,stiu ca la retelele normale se seteaza viteaza de up la jumatate fata de down,dar aici vorbim de ADSL si in linkul dat de mine mai sus e explicat totul.Ei folosesc banda,si asa destul de limitata,cu precadere pentru download si nu pentru upload.Viteza de download nu e neaparat legata de cea de upload iar asta se poate vedea si aici http://sateliti.org/showthread.php?t=303&page=1 .
    Last edited by zmeura; 24-06-08 at 16:55.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Este prima pagina din contract! cei 512 se refera la upload,pentru downloand este scris destul de clar;2048kbs adica 2 meganu are sens sa ma contrazici ca eu fac cate 2-5 astfel de contracte zilnic.
    la fel la 6mega-6144 downloand
    8mega-8192 downloand
    512 este uploadul care este la fel indiferent de viteza aleasa;2mega-6mega
    la 8 mega uploadul difera este;768
    o sa postez o poza cu contractul sa vezi(numai cand ajung acasa) si nu este prima pagina din contract!prima pagina din contract este "Contract de Vanzare-Cumparare cu plata in factura telefonica" A doua pagina este "Contract pentru furnizarea de servicii Romtelecom"(aicea sta tarifele pachetelor voce exemplu confort 50 mobil-LTP cu 50 minute catre orice retea nationala mobila,oricand....) Iar a treia este "Contract pentru Furnizarea de Servicii Romtelecom"(ceea pe care ai postato pe forum)....poate cei de la firma repectiva le dau ei aiurea contractele(si oridinea paginilor)...oricum este putin diferita pagina pe care ai postato tu fata pe care o am eu.(si pe care le are mai multi care si-au facut abonament de la firma respectiva)
    Last edited by Cena133; 24-06-08 at 14:03.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by Cena133 View Post
    o sa postez o poza cu contractul sa vezi(numai cand ajung acasa) si nu este prima pagina din contract!prima pagina din contract este "Contract de Vanzare-Cumparare cu plata in factura telefonica" A doua pagina este "Contract pentru furnizarea de servicii Romtelecom"(aicea sta tarifele pachetelor voce exemplu confort 50 mobil-LTP cu 50 minute catre orice retea nationala mobila,oricand....) Iar a treia este "Contract pentru Furnizarea de Servicii Romtelecom"(ceea pe care ai postato pe forum)....poate cei de la firma repectiva le dau ei aiurea contractele(si oridinea paginilor)...oricum este putin diferita pagina pe care ai postato tu fata pe care o am eu.(si pe care le are mai multi care si-au facut abonament de la firma respectiva)
    Firma respectiva este FIRMA MEA[sunt delear RTC scrie si in semnatura] si nu se dau contracte aiureaeu am postat prima pagina dintr-un contract de date[internet] contract care are 2 pagini si se da clientilor care au deja instalat un telefon fix celor ce solicita instalarea celor 2 servicii;voce+date primesc contractul cum ai specificat mai sus,sunt diferite contracte care pot avea 2-4-6-8 pagini,depinde de serviciul-serviciile alese de client
    Last edited by -minus; 24-06-08 at 16:18.

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Default Reclama nu are ce cauta aici!!!!

Scuze ca ma bag si eu in vorba....dar acest topic nu trebuia bagat la rubrica "shopping?" Mie imi miroase a reclama. Plus ca beneficiaza si de stiky!!!! Se transforma forumul si eu nu am observat????? Moderatorii unde sunt?
    Scuze de offtopic.
    O zi buna.