In ce zona locuiesti in Bucuresti? As putea in week-end sa iti dau o mina de ajutor daca nu reusesti sa o faci pina atunci, sau in cel mai bun caz miine seara, pentru ca inca mai e summit-ul asta ... si se circula destul de bine, dar relativ haotic.
Vezi ca LNB-ul trebuie rotit vreo 24-25 grade in sensul acelor de ceas cum privesti dinspre antena.
In ce zona locuiesti in Bucuresti? As putea in week-end sa iti dau o mina de ajutor daca nu reusesti sa o faci pina atunci, sau in cel mai bun caz miine seara, pentru ca inca mai e summit-ul asta ... si se circula destul de bine, dar relativ haotic.
frate eu stau in militari aproape de gorjului ajuta-ma daca poti cat mai curand si azi... te cinstesc!!! lasa un telefon si te sun!
Ti-am dat un PM cu numarul meu de telefon ... cred ca ramine pe miine dimineata pentru ca acum nu am nimic la mine. S-ar putea si in seara asta insa e putin mai complicat. Toate cele bune.
cred ca trebuie sa intri si prin menu la echo
tu ai montat si un diseq?
amandoua LNB-urile sunt puse
din imagine si mie imi pare ca nu esti pe 1W mai degraba dincolo de 7W-8W
poate cu LNB 2 cel pt hotbird poate sa fii undeva in apropierea, deci ai pus in focar secund
deci muta antena mai la stanga cum stai in spatele ei
sfatul meu este sa incerci prima data doar cu un singur cablu si apoi te joci cu 2 LNB +diseq
pt diseq trebuie sa intri in menu+instalare+antena seting +diseq switch seting (asta la oldmenu , la new menu nu stiu daca apare aceasa optiune , parca am pus odata si newmenu si nu imi aparea aceasta optiune cu antena seting)
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
pusesem din prima 2 lnb-uri da pe urma am incercat numai cu 1 ca totusi... eu nu stiu sa fac cu 1 si incerc cu 2... tare nu?
acum astept sa vina repty.. poate ma ajuta el si va anunt!!!
bata oameni, ma ajutat repty74 ii multumesc!!!
merge este ok!
va multumesc si voua pentru sfaturi!
Ne bucuram ca ai reusit in cele din urma.![]()
si mai am si eu o buba, pe thor am vazut ca exista postul nasn codat in conax cred... se poate receptiona cumva?
Va multumesc!
cu echo se deschide dar numai in sharing pe net
prin gbox
si prin protocolul newcamd (user si parola la un server de newcamd)
dar este o poveste mai lunga
si mai greu de realizat
pt ca nu prea gasesti seervere de newcamd
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
atunci cred ca am sa mai astept poate o sa imi iau motor, sa vezi si at dracia drq chinuiala!
oricum sunteti tari, ms!
salut...pune si tu locatia daca vrei sa te ajute cineva...
greseala mea....tarziu am vazut ca aveai raspunsuri...pardon![]()
da... revin in acelasi topic sa nu mai fac altul
mi-am luat montura h-h DM 2800 si vrau sa ma invatati si pe mine sa o montez...
sa zicem ca antena de 0.9M este pe is10-02 cum o misc, ca sa ajung pe BADR cred... asa am auzit!!!
Spaniolulehelp :ms: