Multi dintre voi stiti deja ...dar pt cei care nu stiu cardurile N3 schimbate pe receptoarele vechi asi pastreaza BK si RSA deci cei care au facut dump la abonamentele proprii sau au extras cu jtag BK si RSA pot sa foloseasca in continuare datele . Portughezi folosesc combinatia urmatoare pt cardurile lor N3 rom 142 G01 (ale noastre sunt la fel) cccamnewcsmpcs aceiasi combinatie putem sa o folosim si noi fie cu N2 actuala cat si cu N3 viitoare acesta combinatie da avantajul de a putea vedea local in CCcam cardul..
Nu,dar prima problema e cu ce faci dump la card.
:
:
Cu placere.Ma bucur ca eu si "prietenul" meu Test am putut sa iti fim de ajutor.
:
Are cineva card N3 de jiji in CCcam?
Merge direct cu CCcam-ul? Face autoupdate la card sau trebuie folosit cu Newcs-ul.
Salut
Am si eu un card jiji in N3 si nu reusesc sal folosesc in cccam in nici o combinatie.
Am urmarit pas cu pas how -to ul din sectiunea Newcs+Cccam
Cardul merge bine in gbox .
daca ma poate ajuta cineva HELP.
1.40 prim fokus.68 E - 30 W, ss2 + 90 digi + DM500s
Salut.
In sfirsit am reusit sa pun cardul jiji N3 sa mearga cu cccam.
Deocamdata merge numai cu combinatia newcsmpcscccam, in newcscccam deocamdata nu am reusit.
Cobinatia pare sa fie complicata la prima vedere dar nu este.
Defapt nu trebuie sa modificat in configuri nimic altceva decit sa introduceti BK si RSA proprie, bineinteles daca vreti puteti modifica user si parola, dar asta dupa ce vati convins ca merge cardul vostru.
A era sa uit ,sa va spun de unde il puteti lua , il gasiti la croati la upload .dreambox zone /emu.
Bafta
PS. Multumesc TUTUROR care au avut rabdare si au icercat sa ma ajute.
Incaodata mersi![]()
Si ma lasi pe mana gboxului fara un vecin de incredere.![]()
:
Merge jiji si cu cccam 2.0.10 sau numai cu 2.0.4? Eu nu am reusit cu nici o varianta.