nu am reusit nici cu bm 8200,cu asta nu merge deloc receptorul.mai stie cineva vre-o varianta?
nu am reusit nici cu bm 8200,cu asta nu merge deloc receptorul.mai stie cineva vre-o varianta?
am reusit cu un patch,functioneaza bine,dar nu reusesc sa descarc lista de canale si apoi sa o salvez in pc si sa o incarc in receptor cind am nevoie!nu ma poate ajuta nimeni?multumesc span pt ajutor.
Cu placere,orcand!
Daca dai scan pe satelitii care te intereseaza ai cea mai recenta lista de canale si e mult mai simplu,ca sa fi sigur ca nu ratezi nici un program intra pe;
http://www.flysat.com/satlist.php
alegeti satelitul/satelitii pe care ii vrei si verifica in receiver lista de transporderi acolo unde lipseste adaugi si astfel esti la zi cu totul.![]()
span eu vreau sa-mi fac o lista de canale a mea,sa m-i le aranjez cum vreau eu in receptor si la urma sa o descarc din receptor cu ChEditor 2 sau cu Cfg_Kaon,sa le memorez undeva in pc si cind ii dau sesetare la receptor sa nu mai stau sa caut programele din nou si sa le asez cum vreau,doar sa iau lista memorata si sa o incarc inapoi in receptor,ar fi mult mai simplu asa,nu!
cind ii dau transfer stb-pc,nu-mi transfera decit satelitii,canale lipsa,cind dau pe canale sa le vad,este negru,nici un canal.oare nu fac bine ceva!
poate sa-mi spuna cineva toti pasi pe care treb sa-i fac cu chanel editor2,poate gresesc undeva!
de unde pot face rost de un soft original focussat pt kaon ksf 100?
multam pt ajutor span,functioneaza foarte bine asta,merge si gigi.softul original focussat,cel cu rosu,nu stii unde il gasesc,poate am nevoie sa-l bag pe al lor cindva!multam inca o data.