Nu stiu de ce dar la mine doar asta apare...
![]()
Nu stiu de ce dar la mine doar asta apare...
![]()
Respect
Inseamna ca ai o varianta mai veche de geminii,pune geminii 431 prin serverul geminii,astfel vei pastra toate setarile pe care le ai in prezent pe actuala imagine,procedeaza cum iti spun mai jos si va fi ok!
....................
BluePanel => Addons => Download (Gemini-Server) => Updates => Gemini 4.3.1 DM500-MaxVAR => OK => OK apoi MENIU-6-5-3-2-OK-OK
Cel mai usor de instalat;
O mentiune; orce apare nou pe serverul geminii nu apare si pe imaginea geminii daca e veche,ca sa fiti la zi cu toate plugginurile/addonsurile trebuie sa aveti instalata ultima versiune de gemenii respectiv 431.
Ai avut dreptate..., eu aveam o versiune mai veche de gemini 4.0, am instalat gemini4.3.1 si totul este ok
![]()
multumesc mult![]()
Last edited by dyngo; 06-04-08 at 20:57.
Respect
DS Team 3.6 ; alta aroma de enigma/geminii ; complet configurabila din remote control ( download de pe server mgcamd+newcs ; plugin download key ) .
Nu-mi place![]()
Iti trebuie cam 40-50% liber.
Salutare , am si eu un dream 500s si nestiind sa al folosesc am dat " reboot "
de atunci imi apare " Nabilosat " si sub el "image solution" si licare in permanenta !!!
Ce ia`am facut ? ca nu mai merge nici o comanda nimic si eu sunt incepator si habar nu am ce sa ai fac.
Plsss Hellppppp
Eu un bug al acestei imagini.Trebuie sa o pui din nou prin serial,eventual treci la Nemesis sau Gemini 4.2.Citeste pe aici cum se face si in nici un caz sa nu pui Gemini 4.3.1.Bafta.
: