Salut ! Nou posesor de tv 8k. QE55QN700CTXXH de la Samsung. Intrebare, pe singurul canal 8k de pe satelit, se mai emite ceva ? Ma refer la Turksat 8k, 42 est. Voi stiti de alt canal ?
Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH
Fă un prnt scrn cu info canal te rog. La ora asta imi scrie "canal indisponibil".
Serviciu indisponibil.
E clar, televizorul sau tunerul lui de satelit nu stie canale 8k.
Transmisia este foarte variabila, azi e OK si alta zi e sacadata.
Posibil si dimensiunea antenei pentru un semnal modulat 16APSK sa fie un factor determinant.
Am 9,2 dB, ar trebui sa fie ok.
Informatia pe TV, ca si semnal, este doar in procente . 48-50 % azi. @dingo31 ai idee, la tine,ce semnal minim ai de receptie ? Sau, mai binezis, cum e receptia la vreme rea ? Ti-a aparut mesajul asta cu serviciu indisponibil ? Comunic cu baietii de la Samsung care, pana acum , nu au niciun raspuns. Doar presupunerea ca semnalul ar fi cam mic. Antena mea e de 1,20 m, offset.
Pentru o receptie decenta a unui semnal modulat 16APSK cred ca ar trebui sa ai cel putin 12 dB
Dupa harta .... cei 400 de km dintre voi se pare ca conteaza !!!
![]()
Nu cred ca e treaba de semnal. Ar trebui sa apara ceva, macroblocuri, etc dar nu. Doar 'canalul nu este disponibil'. La fel ca la un canal de date. Cred ca tv-ul nu stie sa interpreteze 16 apsk. Astept si raspunsul de la support samsung. Au intrat direct in tv si au luat date. Le-am indicat sa testeze si ei, fiind singurul canal 8k pe satelit.
@dingo ... ce model de TBS folosesti ?
pe usb, 5925 si 5927, merge cu ambele prin smartdvb
Multzam coane ! din pacate ... la mine nu este cazul !!!
N-ai un TBS care sa mearga si fara semnal ? eu am incercat
cu 4 variante de receptor care stiu 16APSK ... semnal ZERO !