Results 1 to 15 of 52

Thread: Dm920 un dezastru de receptor

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

Quote Originally Posted by BRADU View Post
    Ca nu are T2MI, PLP si PLM ma intereseaza mai putin dar macar e stabil .in boot am pus vechiu bariallen si e traznet..
    Ce inseamna traznet cu "barriellen"...? Poți exemplifica cu detalii clare? Nu mai întreb ce înseamnă că e stabil? E bine fixat pe masă? Că și alea de 80 de euro sunt la fel de stabile daca nu e cutremur

Standard RSP member BRADU's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Quote Originally Posted by dingo31 View Post
    Ce inseamna traznet cu "barriellen"...? Poți exemplifica cu detalii clare? Nu mai întreb ce înseamnă că e stabil? E bine fixat pe masă? Că și alea de 80 de euro sunt la fel de stabile daca nu e cutremur
    Apropo de cutremure prin 2012 aici au fost in jur de 16000 de cutremure mai mari de 3 grade in 2 luni si dm meu era sub tv ,eu si fam mea eram afara si ne uitam de pe geam la tv ...asa ca e stabil si la cutremure. Intro zi de iunie 2012 a inceput cutremurul la ora 9 si sa terminat pe la 4 dupa masa...vezi ca nu glumesc . Cum am mai spus poate sint si alte aparate SI MAI BUNE la un prez mai mic dar eu nu le cunosc pt ca nu am avut ocazia.....

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Nu întotdeauna ce este nou , este și bun/funcționabil
    Mai ales când vine vorba de drivere și sunt sigur ca nici tu nu ai drivere/kernel de anul asta.....asa ca las-o mai moale cu "ultimele....."
    Idea este ca încă exista suport pentru el și chiar destul de bun și funcționarilor.....în rest , cred ca cei care NU DETIN acest model scriu aici din lipsa de alta preocupare....

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

Ai răspuns la întrebare? Nu ! Bați câmpii ca de obicei. Am drivere din 28 dec 2021, kernel 5.15.0, phyton 3.10.2. Scrie ce ai tu sa văd suportul. Altfel, au dreptate cei ce spun ca e dezastru.
    Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

Ca si o completare, am avut DM500 si DM800pwr originale si cu suport adevarat, la vremea lor ! Daca 920 ar fi avut cel putin 60-70% din suportul lor, imi cumparam. Aprecierea nu trebuie sa vina doar de la proprietarii, ei pot fi subiectivi. Suportul nu vine de la dezvoltatorii de imagini ! Suportul vine de la fabricant, de la echipa de fabrica. De la acel suport pleaca toti dezvoltatorii de imagini. Am aparate care nu mai au suport dar....merg brici ! Asta inseamna ca au avut un suport buna pana la momentul final. DM nu mai este si, dupa umila mea parere, nu va mai fi ce a fost in trecut. Un nume si o firma de renume. Ultimele receptoare ..... lasa mult de dorit.

Standard RSP member
    Mentioned
    9 Post(s)

Totusi, ce vrei sa faci cu DM920 si nu se poate?

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

Scriam mai sus ca am receptoare ce nu mai au suport si merg brici. La fel ca DM-ul asta. Raspunde-mi tu despre suport. Drivere, kernel, python.

Standard RSP member
    Mentioned
    9 Post(s)

Ca sa fiu sincer, nici nu stiu ce sunt si ce fac kernelurile si pitonii aia! Care este aportul lor in utilizarea de zi cu zi? Ce nu pot face fara actualizarea lor?
    Nu stiu sa spun acum ce versiuni am, deoarece nu sunt in locatie. Imaginea pe el este Pure2.

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Multe lucruri/branduri numai sunt ce au fost......de acord cu voi , insa de la aceasta afirmație la o URA INVERSUNATA și tocmai de la CINEVA CARE NU IL DETINE.....îmi aduce aminte de o persoana - KB-ul
    Însă acea persoana era împotriva CLONELOR DE DM din acea vreme........se pare ca aici persoana înverșunața este o clona pe "invers" a KB-ului....
    Și ne mai întrebam de ce suntem arătați cu degetul sau avem situația interna care o avem....

Revenind on-topic , chiar zilele astea am scanat după noile prg rcs/orange cu DM 920 4K și își face treaba cu brio....în plus temperatura sta mai tot timpul sub 60 de grade , chiar dacă vizualizez un prg tv 4K.....în rest noi sa fim sănătoși...ca răutăcioși se găsesc pe toate drumurile....din păcate....

Standard RSP member gladix's Avatar
    Mentioned
    6 Post(s)

am avut clona dm 500 apoi am dm 500hd[acum cu suport aproape nul]dm 525 hd[foarte fiabil si cu suport din partea unor teamuri ca pur,sat lodge,open nfr,nonsolosat,digsat bun dar vu zero 4 k e mult peste