Results 1 to 15 of 29

Thread: Satfinder PARKSIDE la Lidl

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Cu puțină perseverență reușește și un om fără experiență să regleze o antenă cu acest aparat, deoarece are și un semnal sonor (satfinderul) când ajunge pe semnal și nu o să fie foarte greu după ce se aude țiuitul respectiv.
    Nu cred că sunt eu părtinitor (subiectiv) , dar așa mi se pare mie, că se poate folosi cu succes dispozitivul in cauză de către orice om.
    Se poate regla foarte simplu cu acest satfinder, are chiar o cărticica cu instrucțiunile de rigoare, dacă nu se descurcă.
    Mai greu este până să identifici satelitul corect, uneori sunt frecvente asematoare pe sateliți diferiți.
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

@horatyu, te duc pe camp cu aparatul asta sa vad cum te descurci. Am sute de orientari in camp deschis, locuri diferite, in tara si in strainatate. Un incepator norocos gaseste din intamplare satelitul cautat. Restul nu ! Imi mentin parerea ca este o jucarie ieftina dar aproape inutila.
    Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Quote Originally Posted by parpaneata View Post
    Imi mentin parerea ca este o jucarie ieftina dar aproape inutila.
    Daca nu ai orientare in teren si cauti un satelit pe la nord poate fi inutil si unul scump.

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Quote Originally Posted by horatyu View Post
    Cu puțină perseverență reușește și un om fără experiență să regleze o antenă cu acest aparat, deoarece are și un semnal sonor (satfinderul) când ajunge pe semnal și nu o să fie foarte greu după ce se aude țiuitul respectiv.
    Nu cred că sunt eu părtinitor (subiectiv) , dar așa mi se pare mie, că se poate folosi cu succes dispozitivul in cauză de către orice om.
    Se poate regla foarte simplu cu acest satfinder, are chiar o cărticica cu instrucțiunile de rigoare, dacă nu se descurcă.
    Mai greu este până să identifici satelitul corect, uneori sunt frecvente asematoare pe sateliți diferiți.
    Te sustin, trebuie sa mai completezi ca "omul" cu pricina, ar avea nevoie si de un receptor cu lista in el.
    Sa nu fim rai!
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member
    Mentioned
    7 Post(s)

Daca trebuie doar un reglaj al unei antene orientata pe un satelit poate fi util. Daca trebuie sa instalezi o antena ca si novice e aproape inutil...