Ia uite cum ''sare'' mentalitatea mioritica .....NUMAI LA FURAT VA E GANDUL , altceva......
Atat eu cat si altii prieteni am incercat in anii anteriori sa deschide firme , dar cum SPAGA era la ordinea zilei......
Atunci am calculat ca MAI MULT TREBUIA SA DAM SPAGA pe unde trebuia , decat ar fi costat actele in cauza
Ma repet - Daca vreti sa vedeti doar varful aisbergului e dreptul fiecaruia , ca ce se afla sub apa ( din aisberg ) e de fapt mai important
C.E NU ITI DA NIMIC , FARA SA DAI LA SCHIMB CEVA - ca drept dovada sa vazut in '89 concret
DISTRUGEREA ECONOMIEI INTERNE ca sa DEPINDEM DE ALTE ECONOMII
Sa mai scriu despre ''inventiile made C.E'' precum - gripa porcina , gainii surmenate s.a de acest gen
Cum naiba pana in '89 NU EXISTA asa ceva si romanul era mai SANATOS decat in prezent si acum fara FAST FOOD parca esti .....
Existau cantine in fabrici pentru muncitori , acum totul e la automatul cu ''racituri'' , fiindca cantinele au devenit ''amintiri''
Se doreste trecerea la EURO ..... insa cum PUTEREA DE CUMPARARE a monedei nationala scade de la an la an , nici nu vreau sa ma gandesc cum va asigura statul ''salariu minim in euro''......
Din pacate in prezent se stie ca NICI O AFACERE CU STATUL NU ESTE BENEFICA TARII din varii motive
Cat despre furat ...... sa dus vremea la multinationale/firme particulare , doar la STAT se mai FURA CU ACTE IN REGULA , se stie bine cate dosare sunt in asteptarea ''dreptatii''
Da cum ''dreptatea e oarba'' , dosarele in cauza se vor clasa pana intr-un final si uite cum hotul ramane si cu cea furat si in libertate , doar sunt destule exemple practice la noi
Raportul furatului intre multinationale/firme private si stat este favorabil statului ca doar acolo e ''grosul'' furturilor
Sa va aduc aminte de ultima ''gaselnita'' marca FIREA cu cele 22 de firme la primaria capitalei - Oare pentru ce or trebui 22 de firme in administrarea unei capitale ?
Care din pacate e una dintre cele mai.......capitale din C.E