Vorbim de lnb inverto cu flansa care îl au majoritatea la magazine ce are valoarea de 55db gain. Feedhornul este de la cineva că tripoda originala avea șuruburile rupte in aluminiu.
Mai am un lnb de Singapore cu feedhorn și trunchi de prelungire din aluminiu. Am și tripoda lui originala. Ăla specifică că are 70db gain.
In fine daca spui că antena e incorect reglata pe aparat de măsură de ce tp 10985h de pe 75 vine la 42% calitate pe satfinder noaptea și ziua 29/31% iar pe 11605v nu are decât 12% calitate? Uitate pe flysat. Ce e vertical indică pe receiver 5% calitate pe satfinder 12% calitate.
Daca pun aparatul de măsură pe 1.2 am pe primul tp 34 noaptea și 20 ziua iar verticalele au ba 12 ba 14/16 ziua sau noaptea .
Deci sa fiu înțeles antena mea are montura polara ce merge uniform stânga dreapta. Deci mai mult de 12/15 grade nu pot regla să meargă stânga dreapta. Că sa fie cascadorii rasului va spun că montura a fost făcută de gheorghe cu materiale ... Lnb dacă îl pun drept pe badr la turksat deja trebuie dat spre stânga....deci cum ziceam montura polara e făcută să meargă că și cum ai avea antena fixa in perete.
Apropo daca dau montura polara jos și îi atârna una de offset și o pun pe motor h-h merge? Ideea e că nu știu unde să o prind de antena.....
Asta e lnb de Singapore și tripoda lui originala
![]()

Reply With Quote