da, dar pentru 8 tv uri, am 4 la bloc si 3 la tara
Dislikes: 0
da, dar pentru 8 tv uri, am 4 la bloc si 3 la tara
Nu trebuie sa ai zeci de tunere. Incearca sa intelegi ce vrei si ce poti face.
Una e sa ma uit eu la frate-meu in "suevexdia" la tv si el acasa prin mine, alta e sa faci afacere.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
nu este vorba de afacere, niciodata nu poti sa faci o afacere cu receivere, e vorba de comoditatea de a nu mai trage cabluri prin toata casa, am spus 16 tunere ca sa fie totusi o investitie de viitor pentru viitoarele tv uri montate, am 4 tv uri la bloc unde stau si as dori sa renunt la cabluri trase si la tara unde am inca 3 tv uri unde nu ma multumeste grila tv, la bloc am 2 abonamente, rcs rds si upc, 3 mediabox uri care se "misca ingrozitor" si un card ci+. vreau sa fac un "coltisor" unde sa pun un recevier pe care sa il folosesc inpreuna cu ottplayer iar un sufragerie sa las cardul ci+ de la upc inpreuna cu ottplayer pus pe rcs pentru posturile "jiji". Am nebunia mea si caut un recevier care sa mi duca minim 8 conexiuni simultan stabile fara probleme, am considerat ca 16 conexiuni ar fi o investitie de viitor.
Ai rabdare, citeste intreaba. Stii ca pe o frecventa (transponder) sunt transmise 4 canale FullHD sau vreo 8 SD-uri?
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
nu, nu stiam. mai am multe de invatat si treaba asta e ca o "boala" abea daca m-a uit la tv.
Am rezolvat dilema și m-am orientat spre un vu+ Duo 4k SE cu 2 tunere dvb-c fbc mâine ar trebui sa sosească să-l pot pune la teste, va mulțumesc pentru sugestii.