Results 1 to 15 of 29

Thread: Zgemma H9 Combo 4K-UHD

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    2 Post(s)

Am achizitionat si eu acest receiver, merge exceptional, cu o singura problema.. Cu modul CI Irdeto de Digi Cablu, Eurosport 4K merge intrerupt, in schimb Digi 4K e fluent. Am incercat toate imaginile existente si acelasi lucru. Ah si am observat ca nu furnizeaza semnal HDR pe nici un canal, probabil mai trebuie lucrat la soft, dar chestia nu ma deranjeaza pentru ca in general canalele de pe satelit cu HDR se vad mai prost cu HDR activat.. Calitatea imaginii este de exceptie la acest receiver, vizibila pe ecran mare de proiector.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by tutu View Post
    Am achizitionat si eu acest receiver, merge exceptional, cu o singura problema.. Cu modul CI Irdeto de Digi Cablu, Eurosport 4K merge intrerupt, in schimb Digi 4K e fluent. Am incercat toate imaginile existente si acelasi lucru. Ah si am observat ca nu furnizeaza semnal HDR pe nici un canal, probabil mai trebuie lucrat la soft, dar chestia nu ma deranjeaza pentru ca in general canalele de pe satelit cu HDR se vad mai prost cu HDR activat.. Calitatea imaginii este de exceptie la acest receiver, vizibila pe ecran mare de proiector.
    am si eu aceeasi problema pe un H9 combo. am oberservat ca si HotBird 4K ( de pe 13 est) face la fel, se misca in reluare. suspectez ca are legatura cu faptul ca au continut HDR (care mi l afiseaza ca ULTRA HLG - logo ul ma refer)

Quote Originally Posted by romeo01 View Post
    Salutare

am rezolvat , pus imagine Open Atv 6.4, instalat pluginul CIplushelper, a recunoscut modulul de Tivusat cu cartela neagra, deschide toate cele 4 canale in 4K din pachetul tivusat, chiar merita modulul!

numai bine

Romeo
    imi poti spune de unde ai instalat pluginul CIplushelper ?

in alta ordine de idei, am instalat si KODi insa cum dau drumu la un video se face ecranul negru si nu pleaca .

daca stie cineva ce trebuie facut, mi ar fi de mare ajutor

Golden Member
    Mentioned
    16 Post(s)

Thumbs up

OpenTR 9.0 Zgemma H9 Combo UHD 4K Image

small info for to use levi45 multicam manager First time Only ones please use Libssl1_Libcrypto1_Add script from levi45 emu keys updater

oscam emu installing:
    For Mips Mips_OscamOpenTR_Updater
    For Arm Arm_OscamOpenTR_Updater
    Then you can start your emu from levi45 multicam manager.

opentr-9.0-h9combo_emmc.zip

https://www.mediafire.com/file/lkcy5..._emmc.zip/file
    ------------------------
    opentr-9.0-h9combo_recovery_emmc.zip

https://www.mediafire.com/file/q6udx..._emmc.zip/file

Golden Member
    Mentioned
    16 Post(s)

Thumbs up

[Zgemma] Cobralibero-Team Image
    LAST MODIFIED 24 Jun 2022
    Version : 8.2

h9 combo emmc.zip-usb -> DOWNLOAD

https://uploadfile.pl/pokaz/2204236---esbw.html

h9 combo-recovery_emmc.zip usb -> DOWNLOAD

https://uploadfile.pl/pokaz/2204237---oroz.html

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

Salutare, am gasit acest receptor, la revenirea acasa, fara retea, fara semnal HDMI, fara afisajul frontal... mai are doar ledul verde de power on care nu reactioneaza la telecomanda. Era pus pe o tripla cu protectie de 16A, pe care am gasit-o declansata. Toate sculele de pe acea tripla functioneaza fara probleme, inclusiv alimentatorul acestul receptor... Mai are vreo sansa de a fi adus la viata ?? Eventual cu HiTool ??