Multumesc celor care au dat un reply si un sfat. Astazi am ajuns la reprezentanta Digi si am schimbat cardul defect cu unul nagra 1880 care functioneaza ok in ambele receptoare. La multi ani.
Dislikes: 11
Multumesc celor care au dat un reply si un sfat. Astazi am ajuns la reprezentanta Digi si am schimbat cardul defect cu unul nagra 1880 care functioneaza ok in ambele receptoare. La multi ani.
ce aveti ma de a ti inebunit la cap.
lasati cearta.
Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal
All Advice given Is for experimental and educational purpose only
Tu chiar ştii să citeşti in DEX?
Tupeist şi persuasiv sunt jigniri?
Vai mie înseamnă că am trăit degeaba până acum.
Înseamnă că ai probleme grave de înţelegere a logicii, a limbii române, poate ar fi bine să închei discuţia cu tine că eşti tare neînţelegător..
Am zis că eşti nou pe forum şi că îţi pot explica unele aspecte, dar tu o dai într-una cu jignirile.
De ce nu te duci tu pe alte forumuri? Cred că nu faci mulţi pureci pe acolo dacă faci aceleaşi interpretări şi apropouri.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
@horatyu,
Observ ca nu intelegi cum sta treaba.
Eu sunt aici din dorinta de a spune si altora experientele mele in domeniul satelitar. Nu sunt expert, nu lucrez in domeniu si ceea ce e mai important pentru tine nu sunt aici pentru a fi pe un forum. Nu am nevoie.
Fenomenul sta in dorinta mea pe care am exprimat-o in scris catre tine de a nu mai folosi anumite cuvinte adresate la persoana mea.
Tu le repeti obsesiv, insistand prosteste ca in dex nu scrie ca ar fi jigniri.
Pe intelesul tau: da, ai dreptate nu sunt jigniri, dar can eu te rog frumos sa nu le mai folosesti in dialogul cu mine, iar tu incalci rugamintea mea, da, sunt jigniri.
Intr-o comunitate, cum e si forumul asta, de unde tu ma inviti sa plec, pentru ca asa ii sta bine unui moderator care doreste clienti, dorintele, doleantele celorlalti sunt respectate.
Daca cineva nu respecta dorinta omeneasca, de bun simt, acesta este un instigator la violenta, jigniri si alte stari conflictuale.
Iar cand acesta este moderator, in mod cert, el este cauza problemelor de violenta ale forumului, cum bine au observat si userii de mai sus... in posturile 751, sau 764.
PS
In focul aprig al discutiei ai uitat sa apesi butonul dislike... te rog sa remediezi si sa revizuiesti ultimele doua posturi ale mele...
Nu te supăra frate.... aşa e titlul
Nu mai posta aiurea, că duci in eroare userii.
Parabola.cz.......
.cz e clar că nu e tot una cu .pl
.cz e prescurtarea şi domeniul de la Cehia===> limba cehă,
Limba poloneza se vorbeşte în Polonia===> .pl prescurtarea şi domeniul de la Polonia
Cum .ro este domeniul pentru site-urile româneşti, scrise în limba română.
Și mai zici că are cineva ceva cu tine.
Dar dacă un user nu e atent şi e împrăştiat trebuie atenţionat
Zappa a făcut quote parţial , nu total, să scoată în evidenţă că doar la partea aia se referă,
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Atata timp cât NU SPECIFICI UN NUME sau NU FACI REFERIRE LA UN ANUMIT USER , poți combate cea ce NU îți place cum dorești
Asta INSEAMNA SA COMBATI IDEA/PAREREA ALTUIA CARE NU ITI PLACE
Insa în momentul când Ai specificat un nume/user al cuiva , deja înseamnă ca faci referire la acel coleg DIRECT și NUMAI COMBATI IDEA , CI USERUL care a scris idea/părerea care NU iti place
Mai CITESTE REGULAMENTUL și ai sa vezi ca mai pe toate forumurile EXISTA ACEASTA IDEE - COMBATE IDEA/SUBIECTUL DE DISCUTIE , NU USERUL "X" care ti-a combatut idea/părerea ta
Insa ce sa cer de la tine......tu oricum doar sa bati apropouri/provoci știi, în rest......
Zildane, te rog frumos încă odată sa ștergi afirmația lui Paparneata din thread-ul respectiv
Atata timp cât ea exista acolo , înseamnă că voi ( moderatori ) NU sunteți impartiali și acceptați provocările dintre userii
Sa nu ma banati ca am dreptul la replica acolo siNU o sa va placa ce scriu ca răspuns la provocare acolo
Se pare ca încă NU știi sa faci diferenta între a nu fi de acord cu o parere/idee și cea în care ataci direct o persoana
Eu dacă NU am fost de acord cu părerea ta legat de receptorul Edison, NU am specificat Paparneata........
Asa cum ai scris tu de mine direct cu cam-urile , e o diferență......
Pacat ca știi tu mai bine gramatica , dar ce folos când ataci colegii de forum
COMBATE IDEA , NU MESAGERUL - ai auzit/știut de regula asta a forumului ?
Cum scriam, tu te certi cu toata lumea si ai impresia ca ai dreptate. Gresesti enorm ! Explica-mi, te rog, cum ar fi trebuit sa-mi exprim parerea fata de obsesia ta fata de receptoarele cu CAM ? Daca scriam ''nu te lua dupa ala care spune ca doar receptoarele cu CAM sunt bune''....oare nu te atacai ? Doar tu ai obsesia asta si de asta te-am numit....inteligentule. Acum, in alta ordine de idei, ori imi scrii numele atent ori ma iau de tine si cu citirea !![]()
Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH