daca mitingu nu a fost autorizat.....de ce si de la cine putere...sa decis ca ora 23 sa fie stingerea???
O lungesc ei da tot la puscarie vor ajunge !
Au secretizat misiunea, ei care desecretizeaza tot !
![]()
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Legea 60/1991. Articolul 2 cred ca e cel care intereseaza: Pana la 23 si nu se poate bloca strada daca nu e autorizat. Pana la 23.00 cred ca e si pentru cele autorizate.
Art. 2
Adunarile publice trebuie sa se desfasoare in mod pasnic si civilizat, cu protectia participantilor si a mediului ambiant, fara sa stanjeneasca folosirea normala a drumurilor publice, a transportului in comun, cu exceptia celor autorizate, functionarea institutiilor publice sau private, a celor de invatamant, cultura si sanatate, a unitatilor economice ori sa degenereze in actiuni turbulente de natura a pune in primejdie ordinea si linistea publica, siguranta persoanelor, integritatea corporala, viata sau bunurile acestora ori ale domeniului public, si nu pot fi continuate dupa ora 23,00, caz in care intra sub incidenta dispozitiilor Legii nr. 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, republicata.
https://www.avocatura.com/ll581-lege...r-publice.html
Eu l-am "descoperit" pe Andrei Gheorge de prin '95, cand făcea Midnight killer la radio Sky Constanța...
Nu c-ar fi trebuit cumva să mă justific. Pe vremea cand trăia puteam să postez zeci de interviuri , citate ș.a.m.d că mulți ar fi trecut pe langă ele ca acceleratu' prin haltă.
NU intereseaza pe nimeni ca ai fost fan Gheorghe din 95 cata vreme n-ai spus nimic pana a murit. Si nici nu trebuie sa te justifici ca nu ti-a cerut nimeni asta. Eu sunt fan Banciu si asta inca traieste. Conteaza? Nu intereseaza pe nimeni.
Iar cat priveste "marele giuliani" pe care l-a apucat brusc grija fata de Romania; chiar credeati ca ca grija lui e dezinteresata? Cred ca nici nu stia bine pe unde e situata Romania....undeva dincolo de Franta si Germania....pe langa Rusia. A foat platita cu bani grei. De fapt toate interventiile astora de nu mai pot de grija noastra sunt platite cu bani. Cum nu se mai da spaga s-a inventat acest concept numit servicii de consultanta; adica spaga legala. Toti politicienii ofera servicii de consultanta.
P.S: De ce se tot plimba klem cand pe la MJ, cand pe la dragnea, cand la parlament, etc? Mai sare si ambasadorul olandei sau austriei? Oare nu au ce face pe la ambasadele lor?
---------- Post added at 12:14 ---------- Previous post was at 11:50 ----------
Acum vad ca la cotroceni sunt premiati cu niste tinichele unii de prin diaspora (adica plecati afara sa munceasca). Altii au pus sef la jandarmi pe cel care a coordonat actiunea jandarmilor in 10 august. Concluzia? Toti politicienii fac pe noi cu bolta! E vreo diferenta intre ei? Nu. Noi suntem folositi pe post de "marionete" intotdeauna. Si unii inca nu isi dau seama.Trist!
P.S.: La un post tv aflat in insolventa si foarte "tare in gura" Breaking News - PSD pierde locul ONU al Romanie! Adica ne afara de la ONU?! M-am uitat pe situl ONU si nimic. Poate inca n-au actualizat situl. Mai asteptam.
Confirm, a spus ca e fan Andrei Gheorghe in vremea cand acesta din urma traia.
A locuit in zona Constanta o perioada si asa l-a auzit la radio.
Stiu teoria, numai partidul hotilor si sustinatorii lui sunt patrioti,
opozantii lor, indiferent daca sunt la partide sau nu, sunt prezentati ca tradatori de neam si tzara,
asta fac latrinele zi de zi, de multi ani, ii "servesc" pe cei saraci cu duhul.
Culmea, cei mai amarati pun botu, dar mesajul e al celor mai bogati!
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...