Horatyu = gadea - asta ar merita titlul de postarea anului (sau prostia anului). Daca va hotarati ca la sfarsitul anului sa faceti un concurs cu premii pun la bataie un lnb. Parpaneata e pe locul 1.
Lasati-o naibii de treaba; pe mine m-ati acuzat ca n-as fi eu; sau mai rau - ca as fi pesedist. Cine nu gandeste ca voi sigur e pesedist sau privocator pesedist.
Petricaaaa.....da-i pe RSP.
@Zappa: ar fi util incă un concurs, dar daca il vrei pe teme politice mai bine lipsă. Mă bag și eu la donații pentru premii.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Nu mai scoate din context: am spus ce rost are un miting dacă nu ne gandim la pașii următori.
Tu m-ai citat cu " ce rost are un miting " fără următoarele cuvinte .
Dacă nu ințelegi schimbarea in felul acesta ajung tot ei la putere, ii schimbă pe ăștia cu alți analfabeții piloși
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
@zappa esti avocat ? Iei si onorariu sau doar te bagi in seama ? Am si eu un premiu pentru tine ! Il vrei acum sau mai tarziu ? Sustine-ti ideile alaturi de clientul tau sau vezi-ti de drum.
Ce pantofi, de mort!
Mai exista o asemanare intre cei doi indivizi in afara de cele exemplificate in pozele de mai sus: ambii au castigat alegerile in mod legitim.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Aridan , nu ti-ai facut temele ca lumea
Mitingul din 10 august A FOST AUTORIZAT DE PRIMARIA BUCURESTIULUI , citeste stiriile de cu o zi/doua inainte
Mai grav este ca condamnatul a vrut din nou sa forteze OUG-ul care il face imaculat , ieri dupa amiaza
Numai ca marioneta feminina ia raspuns NEGATIV din nou , asa cum si pinochio inca sta in cumpana vis-a-vis de demiterea lui Iohanis
In schimb a bagat-o la deruta , sa nu se prinda multimea de scopul real al lui , chestia cu atentatul la viata lui din aprilie anul trecut
Oare el mai realizeaza ca tot ce face i-se intorc automat in potriva lui
Este gandirea unui om incoltit si care numai are nici o scapare si astfel incep reactiile necontrolate/ilogice
Cat despre miting , au ei grija sa musamalizeze ca si in alte dati totul , ca sa iasa ei bine
nu stii sau glumesti..
speranța cliseru asta a dat ordin.
este sora de cruce cu firea..asa ca fapt divers.
![]()
Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal
All Advice given Is for experimental and educational purpose only
Nu stiu de ce, dar de la o vreme (1-2 ani) s-au inmultit masinile cu numar de TR. Zilnic vad 7-8 masini, iar vreo 2 parcheaza chiar langa masina mea. Or fi "refugiati" sau or fi transferati in interes de serviciu?
Sobolanu spera ca facand diversiune scapa de raspundere.
Vinovatii represiunii trebuie sa plateasca !
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Cand te duci la manifestatie neautorizata iti asumi riscul si nu te duci la mami sa plangi ca te-a batut nenea. Asa e in toata lumea. La alea merge cine e dispus sa si-o ia pe cocoasa daca nu face ce spune politia/jandarmeria. Uite cateva exemple din alte tari. Stii cine si-a dat demisia acolo?
https://www.youtube.com/watch?v=bboekY4P6u4
https://www.youtube.com/watch?v=CiL5Uq79S38
Filmele tale demonstreaza exact contrariul ! Vezi tu in filmarile astea jandarmi provocatori ? Vezi tu in imaginile astea jandarmi civili infiltrati printre manifestanti ? La infruntarea directa ai vazut tu jandarmii aia din filmele tale ca au scuturi, sprayuri, pulane sau altceva ? Zdentele noastre sunt cu tpeu de golan. Doar in grup sunt cei mai tari. Doar cu sprayuri si grenade ! Niste zdrente cu caracter marsav, niste lasi !