Results 1 to 15 of 35

Thread: Ceausescu Pace !

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    116 Post(s)

PNL , USR toti care nu suntem de acord cu PSD, suntem securisti?
    Oare nu cumva toti cei care nu sunt de acord cu politica gratierii furtului sustinuta de politicinenii PSD si clonele lor sub nume liberal ascunsi la T@riceanu sunt Securisti?
    Securisti sunteti voi Petrica, aveti la latrina in studio mai multi fosti directori si multi generali.
    Am amici care s-au dus la P$D si cand i-am intrebat ce cauta acolo mi-au spus ca simt ca fura fara grija !
    Asta face partidul celor care fura fara grija !
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zildan View Post
    PNL , USR toti care nu suntem de acord cu PSD, suntem securisti?
    Oare nu cumva toti cei care nu sunt de acord cu politica gratierii furtului sustinuta de politicinenii PSD si clonele lor sub nume liberal ascunsi la T@riceanu sunt Securisti?
    Tu personal nu esti. Sunt cei din partidul usr si o parte din pnl, mai ales mandolina orban. Pe tine au reusit sa te pacaleasca. Recunosc ca si pe mine m-a pacalit basescu in 2004 dar si ponta. Dar macar recunosc. Aia cu gratierea furtului e doar propaganda. Pacat ca nu te prinzi. Poate mai tarziu.

In alta ordine de idei, iar s-au facut de cacat hastag rezist incercand sa confiste momentul Simonei. S-a vazut ce stanjenita a fost Simona. Eu zic sa mearga sa huiduie si la Madrid cand Nadal e felicitat de primarita de acolo.

Mentioned
    116 Post(s)

Daca dai cu mesaje de partid iei iar o pauza lunga, nu ne confunda cu oficioasele PSD la propaganda.
    Eu stiu 20 de fete care azi au plecat de la munca sa o vada pe Simona, si au huiduit-o pe fierea.
    Vrei sa vezi filmari? Sunt fete care se scoala la 4 dimineatza sa o vada la meciuri!
    Rusine celor care pun botu la manipularile P$D.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zildan View Post
    Daca dai cu mesaje de partid iei iar o pauza lunga, nu ne confunda cu oficioasele PSD la propaganda.
    Daca spun ce cred, ma ameninti cu pauza. Da-i drumul, ca oricum nu ma crezi.

www.sateliti.info felix73's Avatar
    Mentioned
    5 Post(s)

Quote Originally Posted by petrica View Post
    Daca spun ce cred
    tu nu spui ce crezi ma.
    tu spui doar ce vrei.
    exact cum face armata aia de,,invitanti permanent,,de la ant3
    si tu si labagii aia duce ti discutia doar intr o parte.
    aruncati cu noroi doar intru nii si in altii nu.
    le ati pus in circa pnl ului si lui iohanis,
    toate nenorocirile care s au intimplat in tara asta de 25 de ani incoace.

aia macar o fac pa bani grei,foarte grei..
    dar tu pt ce faci asta.
    Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal
    All Advice given Is for experimental and educational purpose only

Mentioned
    116 Post(s)

Cele mai bune glume după ce Gabriela Firea a fost huiduită şi şi-a inchis contul de Facebook:
    „După Kerber, Muguruza şi Stephens, Halep a eliminat-o şi pe Firea“

Citeste mai mult

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai gandesc cam asa (am mai scris dar zildan a sters ca cica am pus un link catre un site periculos sau ceva, dar putea sa lase macar comentariul meu):

din pacate cei din categoria hastag rezist fac o confuzie grava intre politica si drepturile si libertatile fundamentale ale cetateanului care, in orice tara democratica din lumea asta, sunt sfinte. Cat timp persista aceasta confuzie lucrurile nu vor merge bine niciodata in tara asta. E in regula sa fie mai multe partide politice si lumea sa voteze cum crede de cuviinta. Ar fi periculos pentru democratie sa existe un singur partid, ne-am intoarce la dictatura. Dar una-i una si alta-i alta.

Drepturile si libertatile fundamentale nu au nici o treaba cu politica, dar in Romania aceste drepturi sunt siluite de o gasca de securisti (si sunt atatea exemple de oameni cercetati abuziv, bagati in pucarie si apoi achitati pe motiv ca fapta nu exista). Argumente: inregistrarile cu portocala, onea (locotenentii lui kovesi), protocoalele secrete ilegale, etc. Ce sa vezi, portocala si onea sunt urmariti penal doar pentru ca au aparut inregistrarile, exact ca in cazul mircea basescu. Sigur ca stapana lor nu are nici o problema. La fel ca traian basescu. kovesi stalin a dat comunicat oficial ca nu exista protocoale iar cand au iesit la iveala a zis ca sunt de cooperare, nu de colaborare. Ce bine ca nu sunt sinonime cele doua cuvinte. Deci in primul rand a mintit, iar cand minciuna a fost devoalata a incercat sa ne abureasca. Numai dupa asta si ar trebui sa iti pui un mare semn de intrebare despre asa zisa lupta anticoruptie din Romania. Ce spun eu aici sunt FAPTE.

Tocmai a aparut un document semnat de kovesi in 2007 prin care il albeste pe iliescu in legatura cu mineriadele. Mai cautati si voi ca daca il pun eu aici zice zildan ca fac propaganda.

PS: a se observa ca siteurile antikovesi sunt sterse imediat iar cele prokovesi rezista.

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Default Ceausescu Pace !

@Petrica
    Faci ce faci și duci discuția acolo unde vrei adică in altă direcție. O arzi intr-una cu statul paralel și cu portocală și onea. Spune bă băiatule de hoții din PSD care au jefuit țara de atiția ani, de motivele pentru care fuge lumea din țară mai rău ca ăia din Siria, de ce s-au scumpit toate cele cind cei pe care i-ai votat au spus că v-a fi invers, de creșterea de salariu de 5 lei, de cit de bine trăiești tu din salariu minim pe economie și despre multe alte subiecte interesante zicem noi.

www.sateliti.info felix73's Avatar
    Mentioned
    5 Post(s)

nu ai cum sa l dai la intors pt ca nu i prost.
    fir ai tu sa fii petricuta.

lasa naibii ziarele alea si da ceva afara din tine.din burta ta.
    dar ar moartea in ea de balanta sa dea..

nu vrei s o inclini de loc.nu merge cu ce incerci tu.
    ala i ,,praf in ochi,, petricuta.

Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal
    All Advice given Is for experimental and educational purpose only