poti sa asculti direct posturi de radio pe dream direct de pe net? cum sa face?unde tre sa intru sa bag adresa,ip tv se poate?![]()
poti sa asculti direct posturi de radio pe dream direct de pe net? cum sa face?unde tre sa intru sa bag adresa,ip tv se poate?![]()
Cu Dreamcast 2 dar elimitat doar la format mp3 , aac nu merge .
salut la toti!
am o mica problema ...iara... vreau sa pun imag. gemini 4.2 pe optibox, dar in momentul de fata am in el toate pozitiile satelitilor pe care stau(HH)...nu as vrea sa pierd setarile ...exista varianta de a putea salva pozitiile inainte de a pune noua imagine?
multumesc!
Eu folosesc DCC si tabul Settings .
Poti folosii OpenBDedit ( ex dreamboxEdit )
poti redenumii inaginea root.cramfs si o instalezi manual din Blue panel
ptr conectarea dremului la ruter folositi ca model mufa din dreapta
exersati cu EDG-Nemesis 4.0![]()
![]()
http://www.dreamboxonline.com/forums...ead.php?t=6696
( nu pot edita postul precedent)
scripturi ( in /var/script pt newcs+mgcamd ; mgcamd ;gbox ) script.zip - 0.00MB
Poate sa ma ajute si pe mine ce tre. sa fac cu un dreambox dm 500s care a venit din fabrica, ca sa pot sa folosesc sharingul. Am linie de sharing, am si datele de la sharing server.
Mam tot citit pe forum si am ajuns la concluzia ca tre. instalat The Gemini Progect 3.60 sau mai noua.
Si dupa aia fac procedura asta:
blog.dreamboxfile.com/dreambox-tutorials/cccam-installation-and-setup-tutorial-in-dmm/
Mai tre. sa fac ceva? Unde tre. sa trec datele pe care mia dat baiatul cu sharing?
Descarca de pe serverul gemini. din : blue panel>addons>download gemini-server. Daca ai configurat bine trebuie sa-ti arate o lista cu : cam, plugin s.m.d. Selectezi plugin gemini si apoi Dreamnetcast. Dupa ce il instalezi , apesi de 2 ori butonul albastru si o sa ai in lista dreamnetcast . Apesi OK . Daca vrei sa asculti din Romania , te duci genere list si cauti Romania. romanian , romanesti ( asa arata la mine). Din cate am inteles , toate radio-urile sunt in format MP3.
Printre liste este si SK Radio. Aici am emisiune![]()
Intrebare: cum dezinstalezi un plugin odata instalat (am instalat un Plugin-Gemini->RSS/Weather (400 Kb))?
Nihil Sine Deo !
Credinta. Speranta si incredere.
Ubi bene ibi patria.
Buton albastru-addons-delete si din lista delete alegi ce vrei sa scoti.![]()
Oho, si ce-a mers...Multumesc spaniolule.
Nihil Sine Deo !
Credinta. Speranta si incredere.
Ubi bene ibi patria.
Cu placere,orcand!![]()