Sper sa fie cum zici tu
Dar la setari pun pe intel 10.02 , arata semnal ( e adevarat ca pe 2-3 transp) dau cautare si intra sute de canale, dar nu gigi
Sper sa fie cum zici tu
Dar la setari pun pe intel 10.02 , arata semnal ( e adevarat ca pe 2-3 transp) dau cautare si intra sute de canale, dar nu gigi
E OK , am reglat ( dupa ureche ) antena si a mers
Dar tot nu inteleg de ce vedea canale de pe intel
Cum imi dau seama care e un tp slab?
Multumesc
La inceputurile intr-ale DVB ale subsemnatului, cand credeam ca poti receptiona cu un reflector parabolic si un lnb mai multi sateliti de pe aceeasi pozitie(ca la receptia posturilor tv terestre), nu mai puteam de bucurie cand, incercand cu receptorul(un fta tevion) scanare pe mai multi sateliti, aveam semnal pe 6-7 sateliti!! Pana m-am prins ca de fapt era acelasi satelit, dar avea transpondere cu aceleasi date tehnice cu ale altor sateliti, de aici confuzia... Si vorba lui dic_star79, de fapt tu erai pozitionat pe Sirius cu antena, receptorul calat pe Intel, si s-a nimerit un transponder cu aceleasi date tehnice ca la Intel, ai crezut ca receptionezi Intel, cand de fapt era Sirius...
Var cu Adolf, frate cu Iosif, prieten cu Kim
Ca pas imediat ma intereseaza sa merg pe HotBird la 13E . Acum sunt pe Intelsat10.02 si Thor la 1W si tare as vrea sa le am pe astea 2 plus Hot