După 24 de ore sa tragem primele concluzii.
Carcasa apropiata ca forma cu cea de la K1 Plus, acoperita cu vopsea cauciucata.
Telecomanda cam butucănoasa semana cu cea de la noile generatii dreambox, dar functioneaza foarte bine cu cea de K1, sursa e de 12V cu adaptor mecanic pentru prizele noastre toate ambalate cu grija cum se vede in imaginile de mai sus.

Dupa ceremonia unboxing-ului devenita deja traditionala am conectat aparatul la un TV 4K si am apasat butonul de power.
Am asteptat aparitia imaginii pe tv dar ..... degeaba, se activa HDMi dar nu avea imagine.
Dupa cateva zeci de secunde a aparut tranzitoriu ecranul de baza dar a disparut .
Am hotarat sa folosesc cablul DHMI din cutia aparatului si a aparut imaginea.
Era conectat la cablu si satelit am scanat cablu introducand datele primului transponder si a gasit toate canalele, dar .... alta surpriza, imaginea era mica in coltul stanga sus , meniul era pe tot ecranul.

Am cautat setari care ar putea rezolva problema dar degeaba. Am luat o pauza si apoi am descoperit in setari optiunea de UPDATE, si culmea, ma avertiza ca am o imagine noua la dispozitie care va rezolva problemele din sistem.
Dupa update s-au rezolvat belelele.

Emulatorul din DTV era la locul lui stiind doar linii, pvu, biss, si mai nou tandberg, eu cautam disperat N2 .
In final imi amintesc ce vazusem in softul pe care l-am desfacut in vara, si anume sa incerc portul 8888!
Pe 8888 e oscam direct in DTV, cu osemu ultima versiune, stie tot ce trebuie.
Am pus softcam prin metoda copy-paste si s-a facut lumina.

Revin.