Nu am vazut sa existe asa ceva... O sa casc ochii mai bine dar nu cred ca este asa ceva la varianta asta de placa. Dar o sa ma uit...
Nu am vazut sa existe asa ceva... O sa casc ochii mai bine dar nu cred ca este asa ceva la varianta asta de placa. Dar o sa ma uit...
Sigur trebuie sa fie. Am vazut ca in pachetul software e driverul si aplicatia.
E un pic mai greu ...fara sa am placa dar am luat si eu pachetul de soft de la technicsat: ''TechniSat TV Center 1.0.7.6 (Beta Version)'' si ma uit prin el.
Cred ca iconul care trebuie sa-l cauti e.....un grup de trei ardei subtiri si rosii...![]()
Last edited by yky; 01-02-08 at 13:22.
Din pacate paca mea nu suporta softul de care spui (poti sa spui si invers daca vrei...). Pe CD-ul care insoteste placa este un decoder (mainconcept) si dvbviewer-ul pt technisat. SS HD2 este o placa cu BDA Driver (mantis).
Noroc ca vine week-end-ul si o sa am timp de mai multe incercari...
Hmmm....pai acel soft este pentru skystar HD ..asa e trecut la ei pe site...
Eu unul..in locul tau as face asa:
1. As dezinstala aplicatiile toate ce tin de placa.
2. As dezinstala si driverul (din device manager)
3.As download-a acel soft de la technisat .(nu l-as instala...)
4. In device manager as da un refresh ...atunci windows-ul o sa-ti ceara driver la placa atunci indici manual calea spre softul adus de tine(vezi ca softul e o arhiva...1506.zip o dezarhivezi intai si o lasi asa in folderul ei ''TechniSat TV Center 1.0.7.6'') adica doar spre acest folder.de acolo el instaleaza doar driverul si atat.
nu mai instalezi nimic.
5. Folosesti o aplicatie de receptie prin satelit gen progdvb sau alt dvb setata pentru placa ta adica skystar HD.
IN mod normal ar trebui sa mearga ...bine mai e si problema codecurilor audio-video pe care daca nu le ai instalate nu o sa vezi nimic sau in cel mai bun caz se v-a vedea cu intreruperi lungi de tot.
Daca nici asa nu merge da-mi de veste si te caut ....nu se poate sa nu o descurcam......
![]()
Cam aceeasi problema o am si eu cu placa skystar HD2 ca cea descrisa de @iugh mai sus.
Schimba foarte greu programele,dureaza cam 3 sec fata de ss2 care schimba aproape instantaneu si constat ca din cand in cand mai restarteaza si calculatorul...