avira este un antivirus bun l-am folosit o vreme , eu nu am dorit sa gasesc o explicatie este un fapt demonstrat de testele din ultimul timp unde avira este fruntas la alarme false . ar fi pacat sa stearga cineva un exe presupus infectat mai bine baga la carantina si incearca un scan peste cateva zile .... parerea mea .![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Totusi Kaspersky mi se pare cel mai ieftin antivirus , si este si bun , eu l`am cumparat de la un magazin de calculatoare din Ploiesti si am dat 34 Ron pe CD + licenta 1 an , era versiunea 6 si am facut upgrade la 7 si merge fara probleme , acum la acel magazin are numai versinea 7 si costa 45 Ron
De AVG ce parere aveti? e bun de ceva?
multumesc de raspunsuri!
Sa sti ca eu sunt multumit de el . I-L rulez pe laptop in vista si nu am avut probleme mai ales ca se mai da cu el si copilu pe net si intra pe toate siteurile...![]()
Eu am Nod 32 si nu am avut nicio problema de cand il folosesc.Isi face update zilnic..so sunt foarte multumit de el.![]()
Make it so number one!
Da drept e, ca vista are si acel windows defender inclus in el .....dar asta se poate download-a si separat de la micsimoale in varianta pt. xp.
Oricum AVG-ul l-am avut si la redactia unui ziar in Brasov unde am lucrat o perioada de timp.... pe xp si tot asa, a mers bine.Avantajul lui e ca nu mananca multe resurse.....
Si daca se face un trafic ''decent'' pe internet fara site-uri ''ciudate'' nu ai nici ce-a mai mica problema.