Asteptarea a luat sfarsit. E nou nout softul. AMIKO_MiniHD_Combo_1.2.19_emu
Asteptarea a luat sfarsit. E nou nout softul. AMIKO_MiniHD_Combo_1.2.19_emu
Testata versiunea 1.2.19.
Aceeasi problema cu mediaplayerul. Dispozitivul se restarteaza dupa derulare mkv full HD.
Scroll subtitrare inca prezent la redare mkv cu titrare.
Raportul 4:3, 16:9 se face din nou din butonul albastru de jos si nu din meniu.
Firmware-ul vine deja luminat pe R*S.
Scanarea posturilor se face din nou foarte rapid (mai putin de 2 minute).
As spune ca e o versiune mai veche de 1.1.76 cu imbunatatiri facuta de echipa originala de programatori.
Inregistrarile de pe posturile cu codate ies tot criptate. Nu se pot vedea decat pe amiko (nu merg redate pe calculator).
A incercat cineva sa vada inregistrarea pe alt model de receptor? Eu am inregistrat de pe antena3(eutelsat w2 16°e) si am bagat sticul in echosmart, imaginea era neagra dar aveam sunetul de la radio zu! Mentionez ca imi merg antenele cu cartela freesat.
daca fisierul rezultat este .ts si avand in vedere ca antena3 nu este codat, poti sa incerci sa folosesti mmg (din pachetul mkvtoolnix) prin care demuxezi fisierul ts si il muxezi in fisier mkv (care e containter). Ar trebui ca fisierul mkv sa poti sa il vezi pe orice receiver si pe PC.
Antenele toate sunt codate conax-viacces, merge cu cartela freesat pentru ca este simulcript cu freesat! Apropo am inregistrat si cu echosmartul, se vede pe calculator inregistrarea corect dar in amiko nu merge,tind sa cred ca fiecare receptor are codecurile lui ce numai el le stie!
Nu merge nici macar pe receptoarele cu cpu ALI.Yumatu nu reda inregistrarile lui Amiko.
Last edited by konstantine; 23-05-14 at 13:55.
Da, dar amindoua receptoare inregistreaza formatul TS iar inregistrarea facuta cu Amiko nu se poate vedea nici pe computer! Interesant este ca se auzea sunetul de la radio zu si nu de la antena3, de precizat faptul ca pe a3 ai sunetul de la ei sau daca selectezi a 2 a pista audio ai sunetul radio zu! Oricum nici ce inregistrez cu Echosmartul nu poti vedea cu Amiko(scrie unsupport file), dar in computer poti vedea, prelucra, in principu cu inregistrarea Echo. poti face ce vrei!
P.S Amiko stie mpeg2. Este amiko facut sa mearga numai cu inregistrare facuta de el. Ce am inregistrat de pe A3 cu Amiko merge perfect inregistarea facuta de el!
Si totusi...aduce ceva nou aceasta versiune? Aveti idee de ce nu se mai incarca situl www.sat-universe.com? De obicei aici mai gaseam noutatile pe care le aduce fiecare versiune noua...
A aparut AMIKO_MiniHD_Combo_1.2.23_conax. Din cit l-am testat nu aduce nimic nou si nici nu sa rezolvat problema playerului! Se spune ca este rezolvata problema resetarii la unele canale, dar mie pina acum nu mi sa intimplat sa mi se reseteze, decit la vizionarea filmelor pe USB!
Last edited by Adrian11; 29-05-14 at 19:19.
Al meu cu versiunea 1.2.02 se resetarteaza pe canalele cu rezolutie full hd 1080P
Am reusit sa fac cateva teste de sharing prin 3G si merge super. Am facut un server cccam, cu un card focus. pe dm500. Amiko l-am legat prin wireles la hotspotul creat la telefonul mobil. Testele le-am facut pe vodafone si pe digi mobil. La o ora de zapat pe difrite canale am avut in jur de 1Mb trafic de date.
Cand mai am putin timp o sa fac teste si pe 2G sa vad cum merge.
Respect
Pe 1 iunie cel tarziu apar si celelalte versiuni: e mu si mcas.Cu subtitrarea(mediaplayer) s-a rezolvat ceva?
Daca tot nu rezolva presati-i cu mailuri.Sunt obligati sa repare bugurile din sw. original. Aici e centrul de asistenta si suport Amiko
Au aparut deja! M-am grabit eu cu postarea, la o jumatate de ora au aparut AMIKO_MiniHD_Combo_1.2.23 emu si mcas, nu am vazut nici o schimbare, pare 1.2.19 la care i-au schimbat doar numele! Poate ne spune cineva ce-l foloseste pe cablu (eu il fiolosesc doar in satelit)!
Variantele de sw derivate din cele oficiale se gasesc decat pe satsupport.Restul sw-urilor sunt variante vechi redenumite.