Interesant
Conserva o parte de log , sa foloseasca sid multiplu?
Au facut ceva modificari cei de la focus ? Sau am observat eu numai acuma. Captura nu este de pe local.
![]()
Interesant
Conserva o parte de log , sa foloseasca sid multiplu?
DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi
Cred ca sunt coincidente de conax.
Canale de la alti provideri care au tot 0B02 si 78BE.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Fa o lista de sid aiurea care le blochezi.
Bagi la gramada acolo ce nu vrei sa se ceara si pui frumos la useri.
E mai usor sa pui ! not services pe cava putin decat sa pui lista cu ce deschide.
E mai practic.
La fel si pentru pachetele autohtone.
Daca nu ai full, pui in not services ceea ce nu deschide de la tine de pe local.
Are cineva o lista cu SID-urile de pe 13 est identice cu cele de la focus? multam.
e vb doar de redlight* cred
Am o mica problema cu oscam : timpii cresc destul de mult la 2,3 secunde dupa ce initial sunt excelenti....de la 150-300 ms sar la 2000-3000 ms dupa cateva secunde uneori....la ce parametri sa mai umblu sa ramana constanti....lb_save il tin la zero ca inca n-am pus un hdd pe un sunray 4 se cu 1gb flash si 512 mb ram....multumesc anticipat......
Ai linii din servere care au linii "produse".
Schimba sursa!
are cineva o lista actualizata pentru oscam.whitelist ?
Nu e cea mai buna idee sa activezi asta.
oscam.whitelist
whitelist e char actualizat saptamana trecuta
Bineinteles ca nu la orice provider.
E simplu de facut un whitelist global in functie de ce provider doresti sa vizionezi.
Mai dai cu gogu, mai te uiti in list si vezi lista CAID/SID si la urma culegi si ECM length...
Tot inceputul e greu. Odata prinsa miscarea devine simplu. In plus whitelist nu se schimba in fiecare dimineata![]()
O minte luminata a sesizat o greaeala dw logica la oscam
http://www.streamboard.tv/oscam/ticket/3798
CCcam NOK1are treated as card remove, while it should be treated as temporary failure
Reported by: gmsoft Owned by:
Priority: minor Component: Protocol - CCCam
Severity: medium Keywords:
Cc: Sensitive: no
Description
Revision
9827
Issue Description
Currently, when Oscam receives a NOK1 from a CCcam server, it thinks that the card has been removed.
This is not correct, it seems to be a temporary failure since ECM can be decoded again a few seconds later with the same card.
The current behaviour completely blocks the SID and downgrade the card from the server. This leads to non working channels after receiving a NOK1 from all the cards for this SID.
When the issue occurs
Randomly on some cards.
How the issue is reproducable
Simply query ECM to a CCcam server. The server I use doesn't support extended ECM query.
Patch to fix the issue will be attached.