Results 1 to 13 of 13

Thread: Important !!! DOLCE DTH a inceput sa taxeze receptoarele in custodie !

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Ca cei de la romtelecom nu e nici unu dintre operatorii DTH Claudiu, sunt niste magari , pun in contract tot felul de lucruri pentru a castiga ei niste bani in plus fara sa vezi la prima vedere.
    Numai cei care sunt patiti pot spune, petru c din afara e ok totul.
    Au niste metode perfide de a te atrage cu reclame si tot felul de "bonusuri" (daca mai stai la ei in retea ) care sunt ca sunt gratis 2 ani de zile, dar defapt nu se asteapta acei 2 ani promisi si dupa 1-3 sau 6 luni se taxeaza acel bonus ca cica s-a schimbat grila de programe. Se mizeaza pe faptul ca nu se uita lumea atent la aceste atentionari de schimbare de grila .
    Eu sunt patit cu ei si cu internetul si cu IpTV si cu multe alte rahaturi ca cica imi da un telefon portabil bonus si defapt prin acceptul acelui "bonus" nu mai puteai pleca inca 2 ani de la ei.

deci sunt niste nesimtiti care se joaca cu neatentia omului si cu banii lui
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Golden Member piccolo08's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Quote Originally Posted by horatyu View Post
    .. nu mai puteai pleca inca 2 ani de la ei.

deci sunt niste nesimtiti care se joaca cu neatentia omului si cu banii lui
    Ce ii trebuie consumatorului roman e o lege precum cea numita si "Bersani" in Italia care reglemeteaza clar ce face unul si ce face altul si e un garant impotriva acestor tip de practici.
    Atata timp cat unul ca x sau ca y din politica au interes sa ia "ceva marunti" o lege de asta nu va aprare la orizont.
    Ce face acea lege in mare?
    Iti da voie sa reziliezi orice tip de contract, chiar si unilateral daca "furnizorul" face smecherii sau nu esti multumit de calitatea serviciilor oferite.
    Fraieri care cad in plasa sunt multi, dar macar cei destepti pot iesi curati.
    Last edited by piccolo08; 30-03-14 at 01:59.
    DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi

RSP Enigma Team & GM michael86's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

"""In cazul in care nu sunteti de acord cu aceasta modificare, puteti denunta unilateral contractul, fara plata niciunei penalitati sau despagubiri, in termen de 30 de zile de la primirea prezentei. """
    Toate discutiile de mai sus incrimineaza fara doar si poate furnizorul de servicii . Dar cand ai mesajul de mai sus ce draq mai ai frate cu ei ? Cine nu te lasa sa reziliezi ?
    Dar "balalau" de roman in loc sa rezilieze contractul , ca acest furnizor sa vada ca intradevar deranjeaza clientul prin mishmashurile lui , sta si se plange : ai vazut domle ce fac , fira'r ai draq !
    Cat priveste legea , ea exista si va spun pe propria piele . Cand au scos Discovery am cerut rezilierea pe care initial nu au vrut sa o puna in practica dar dupa o plangerea a mea la OPC insotita de cererea de reziliere neaprobata , am fost sunat de o directoare ca ma lasa sa plec ba ma si cinstesc daca retrag plangerea ...sa nu isi incaseze ditamai amenda !
    Soo ? Alternative cred ca exista !