Daca vrea, ii dau si parola. Am two way authentication, si pana cand nu primeste PINul, poa sa se dea cu sania.
Dislikes: 0
Am aflat ca circula o baza de date cu adresele de email ale userilor RSP.
A fost salvata de fostul admin @zmeura cand avea drepturi depline pe forum, intentionat pentru a face reclama si diversiune cu ea.
A folosit-o prima data pentru a da email la toti userii forumului nostru si a-i informa ca si-a tras forum de virgine, fara sharing, fara oscam, fara extragere de BK si RSA.
El practic are toate adresele vostre de emil, nu si alte date legate de contul vostru.
Sa aveti o vizionare placuta!
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Daca vrea, ii dau si parola. Am two way authentication, si pana cand nu primeste PINul, poa sa se dea cu sania.
Asteptam cu drag sa ne contacteze la adresa de email sau la nr. de telefon 89.89.....!!!
Mare realizare...si eu am vre-o 5,6 inclusiv cu mailurile folosite de zmeii de dincolo....probabil ca sunt folositoare pt cei care vand echipamente de satelit sau pay pe okazii...
daca are toata baza...are si pm-urile (sunt plain text)...cred ca alea intereseaza mai mult
There are only 10 types of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Nu are decat emailurile exportate direct din vbulletin.
Nu cred ca le are exportate din vbulletin, ca si moderator nu avea acces la asa ceva.
Posibil ca a luat fiecare membru (activ) la mana, s-a dus in moderator CP, de unde a luat cu copy paste (la moda in ziua de azi) adresele de mail.
Ca sa nu mai existe dubii privind "ciordeala" bazei de date:
PS:
Nu eu am avut rabdare sa caut!
Si pe rdi a fost dat spam,de acolo cum a luat mailurile?
Mai sunt si acum useri(care-i lustruiesc pantofii la acest zumera) cu accessss la mailuri...
Last edited by puidezmeu; 21-03-14 at 18:42.
Lasa-l soro ca e virgin.
Geaba pierzi timpu vorbind de unul ca el.
Pacat ca si altii care ii credeam mai cu cap au cazut in plasa lui.
De fapt chiar daca supar pe cineva asa si este. Nu au avut cap.
Cainele moare la drum lung iar prostu de oftica.
Eu las e-mail public. Daca vrea ii dau si user si pass.
DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi
tot asa cum bazele de date cu clientii de la un provider ajung pe la toti ceilalti provideri ,oferi ceva si primesti altceva la schimb .
pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm
laleauo...aia a fost un bug vechi....reparat deja la versiunile ulterioare...
daca te uiti la data la care meosior a generat lista de maiouri...itzi dai seama de cind a avut aceste planuri...
PS: de ce nu a facut alt membru care avea acces? ..."nishte tzarani"..![]()
^^^^
bafta