A testat cineva LNB-uri Monoblock pentru Hotbird 13 si Astra 19,2 pe o antena 80 cm?
Cat de buna e receptia? E o solutie un astfel de LNB sau semnalul e mult mai bun cu 2 antene separate?
Am gasit LNB Single Monoblock 6º Inverto Black Pro la ~50 lei si altele 2 la 70~80 lei.
Mersi pt poza si raspuns.
Citisem pe undeva ca pe Hotbird nu toate canalele se prind bine, spre deosebire de Astra (parca mai putin 2C) unde semnalul e foarte bun. Are importanta care e incentru si care e in lateral?
Depinde "da" de zona ta geografica.
..::EGAMI TEAM::..
Bucuresti e zona
e corect ce a scris astra centru si hotbird in dreapta focar secundar, nu e invers .
@victor nu stiu daca cu o antena de 80cm o sa receptionezi multe din canalele interesante de pe astra .
Last edited by claudiu; 10-07-13 at 20:20. Reason: scapare
pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm
Astra 1KR + Astra 1L + Astra 1M:
vreo 10 canale internationale de stiri in engleza (majoritatea sunt si pe Hotbird 13), 20 canale HD in germana si peste 100 de posturi de radio in franceza, germana si spaniola.
Daca e corect ce apare pe lyngsat-maps.com, Astra 1KR, 1L si 1M se prind si cu o antena de 50~60 cm.
Last edited by delta2k2; 11-07-13 at 16:04. Reason: Regula 12 : Quote inutil
e vreo sansa de a prinde frecventa pe care se transmite sky konferenz in SV romaniei cu antena de 90 cm ?
de asemenea canal+ espana se mai prinde?
Last edited by lukas75; 27-11-13 at 01:13. Reason: diverse
ma intereseaza si pe mine un LNB monobloc de 3 grade pentru Eutelsat 16 grade si Astra 19.2 grade cu antena ofset de 80 cm
stie cineva unde as putea gasi asa ceva ?
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
iti dau eu daca vrei la 40 lei l am luat nou zilele trecute si m am razgandit cu sistemul de montaj .... e testat merge perfect dar e model de aici http://www.mivarom.ro/catalog/produc...rd-02db-p-8149
ce ai tu e la 6 grade nu la 3 cum vrea omul
---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 22:09 ----------
acest anunt trebuia postat la sectiunea Shoping cu respectarea cerintelor de acolo
de data asta sper sa fie din cauza vitezii si comoditatii cautarii sectiunii potrivite
sectiunea shoping este aici : http://sateliti.eu/forumdisplay.php/21-SHOPPING
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"