Quote Originally Posted by mirel View Post
offtopic:
cum pui tu problema aici...e ca si cum ai vrea sa mergi cu trenul pe autostrada...cu toate ca tu ai cumparat doar un bilet la CFR.... ori mergi si pui briceagu la git mecanicu de locomitiva sa deraieze pe autostrada...ori stai linistit pe bancheta ta si te uiti pe geam!

ontopic:
investeste cam 100 de euro, cumpara o antena mobila, o pui in geam, daca ai vedere spre sud, ia un dm500 sh, si cauta-ma sa te invat mai departe....
am si bilet,am si tren..de aceea apelez la acest forum,sa vad daca i gasesc si sine..autostrazile sunt mai greu de gasit decat satelitii ).daca nu gasesc,stau bine si pe bancheta,si ma uit pe geam..am deja vreo 2 mii de canale..inca nu am inteles,,de ce prind foarte multe posturi pe thor.insa nici un provider din romania..frecvente diferite??in fine....legat de antena mobila..pe care parte a geamului o fixez?pt ca am precizat de cateva ori,ca nu pot gauri casa omului)acum o intrebare de baraj..exista vreo antena wireless ?

---------- Post added at 03:26 ---------- Previous post was at 03:04 ----------

Quote Originally Posted by armandino View Post
Cam "razboinic" in afirmati dl morrientes. Intrebare simpla: antena e doar pt ap dvs sau e la comun?

Sent from my LG-P760 using Tapatalk
Antena e HBNM (H'aBarNaM)