Results 1 to 5 of 5

Thread: Antena Fixa + Antena H-H

Member Beginner amorphys's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Antena Fixa + Antena H-H

Am urmatoarea configuratie :

1.Antena fixa
    2.Antena cu montura H-H

3 ....1 cablu Coaxial pana la receiver

Solutie la care ma gandesc:
    Pun un switch diseq cu intrarea 1 la H-H si intrarea 2 la antena fixa dar am inteles ca se arde destul de repede switch-ul diseq ?!

Cu stima, astept si parerea voastra

ps:Apropo ce se intampla cu Digi pe 0.8W imi apare cam des probleme cu semnal pe unele TP-uri in special 12723 H
    DM800HDse + Triax 110 + DM3800 H-H, IPBOX 910HD - Enigma2 usb 9.2, Tevii S660-USB, UE46ES8000 - CI+ digi SmartCAM ;

Standard RSP member ASiX88796's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by amorphys View Post
    se arde destul de repede switch-ul diseq ?!
    Şi eu am auzit că maşinile fac destul de des pană !?

Lăsand gluma la o parte, care este intrebarea defapt? Dacă se ard des switchurile? Păi sunt 1milion de modele de switchuri pe piaţă. Dacă-ţi iei switchul din bazar probabil că se va "arde" intr-un final. Mergi şi tu la un magazin specializat şi ia-ţi un switch cu 3 ani garanţie şi nu o să ai probleme. Şi dacă montezi switchul in exterior atunci ia-ţi unul etanş, cu carcasă. Majoritatea amatorilor i-şi iau switchuri de interior (pentru că sunt mai ieftine) şi le montează apoi afară in ploaie şi normal că "se ard" după ce intră apa in ele.

Member Beginner amorphys's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Dap, stiu ca se mai strica si masinile
    De ars mi s-a spus chiar de la magazin ca se ard datorita curentului de la motor.

Daca poti sa-mi sugerezi si un model ar fii si mai bine ca sa am in vedere

Multumesc ptr ajutor
    DM800HDse + Triax 110 + DM3800 H-H, IPBOX 910HD - Enigma2 usb 9.2, Tevii S660-USB, UE46ES8000 - CI+ digi SmartCAM ;

Standard RSP member ASiX88796's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Aha. Păi da, are dreptate şi vanzătorul. Păcat că nu a fost in stare să te şi indrume concret.

Ce trebuie să faci tu este să verifici ce consum de curent are motorul tău şi cat curent permite switchul să treacă prin el.

Uite un exemplu cu motor care consumă maxim 350mA şi un switch care permite un curent maxim de 500mA. Deci, un sistem funcţional.

Dacă produsele sunt de proastă calitate şi nu respectă specificaţiile atunci vorbim de cu totul altceva. Eu nu pot recomanda decat produse de firmă, cumpărate de la magazin, cu garanţie.

PS: am omis să precizez că mai intervine şi consumul LNB-urilor, care tot prin switch trece şi el.
    Last edited by ASiX88796; 05-11-13 at 16:16. Reason: adăugat PS

RSP Enigma Team & GM
    Mentioned
    30 Post(s)

Default antena

si cum vei seta receptorul cu motor hh dupa switch? pentru ca switchuri gasesti care sa suporte consum mai mare in idee ca sint folosite cu lnburi quad . Daca nu e foarte dificil ,poate mai bine tragi inca un cablu.
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

Tags for this Thread