vadca magic a pus noua versiune pentru 771 si 791 v3.11_7x1 v3.11_7x1 . pana acum inca n-am sesizat neplaceri,AU isi face , imi place ca ma uit la un canal si inregistrez un altul.
Dislikes: 1
vadca magic a pus noua versiune pentru 771 si 791 v3.11_7x1 v3.11_7x1 . pana acum inca n-am sesizat neplaceri,AU isi face , imi place ca ma uit la un canal si inregistrez un altul.
de aparut a aparut ieri ...si am spus ca se poate lua de pe crosat...si ..satweb.org http://www.sateliti.org/showpost.php...&postcount=589
Face Au la prem!er...dar nu la toate providerele ..doar la 501
eu am facut o smecherie..ca nu aveam chef sa...pun un nou softcam...puneam pe rand providerul 501 la 505 ;511 si 503 si modificam unde era 501...si asa imi scrie in cateva secunde...keyle...bune pe toti providerii cu AU=autoupdate,dupa care...faceam schimbarile necesare..505 unde era 501 ....etc
![]()
![]()
![]()
horatyu
ti-am trimis un PM
si la versiunea asta 3.11 trebuie sa fac salvare de lista programe? ca m-am cam saturat sa o tot scriu si rescriu...
salutari.
Antena TRIAX 1.1m, Emme-Esse 1,15m, LNB Inverto Black Premium, VU+ UNO (E2) & Dreambox 820HD, montura H-H Opticum 3800
Stie cineva cum se intra in meniul test la Echo 7x1?
DigiTV (Extra Complet) - Hss1160 - Offset 0.9m - LNB LazerGold 0.3dB + DM500
pt share local am folosit varianta radio si nu ceea prin cablu.am testat o cartela conax si am reusit la un master si 2 slave care mergeau ok.o sa mai pun un receptor ca sa vad daca merg si pe 4.pt receptie am folosit un lnb cu 4 iesiri
pai la asta ma refeream anterior (ca nu o scriam din taste..., dar ma enerveaza chestia cu stersul programelor. Deh, e echo si la pretul asta... merita si acest efort
![]()
Antena TRIAX 1.1m, Emme-Esse 1,15m, LNB Inverto Black Premium, VU+ UNO (E2) & Dreambox 820HD, montura H-H Opticum 3800
ce am observat in ultima versiune ca functia ZOOM nu functioneaza cum trebuie, ii dai ca vrei zoom pe o anumita parte si iti merge doar in stanga jos,indiferent de locatia selectata, si ca uneori trebuie sa dau subtitle ca sa imi ia subtitrarea,desii canalul are setata subtitrarea.