Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 46 to 60 of 66

Thread: Jiji si NagraTrei

Standard RSP member gymi's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: jiji si nagratrei

[QUOTE=1Qggecko;22279]Nu cred ca in toata europa sunt mai mult de 2000 de amatori de gigi cu recuri patch-abile.QUOTE]
    Sint mult mai multi .Strainii urmaresc gigi numai pt un canalrivate spice.In italia sint cu miile cei ce au recuri pach-abile de ex:clarke-tech,vintage,bigsast,jepsen,smart .Dupa care urmeaza cei cu dreambox si cei cu diablo si trex.
    Nu mai am.(deocamdata)

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Talking Re: jiji si nagratrei

[QUOTE=gymi;22310]
    Quote Originally Posted by 1Qggecko View Post
    Nu cred ca in toata europa sunt mai mult de 2000 de amatori de gigi cu recuri patch-abile.QUOTE]
    Sint mult mai multi .Strainii urmaresc gigi numai pt un canalrivate spice.In italia sint cu miile cei ce au recuri pach-abile de ex:clarke-tech,vintage,bigsast,jepsen,smart .Dupa care urmeaza cei cu dreambox si cei cu diablo si trex.
    Siu ca sunt zeci de mii in italia si obsedati frate de XXX mde, defect italian.
    Eu vorbeam de romani care urmaresc digi cu recuri patch-ate si nu labagii cu Inxtc si altele care precum si tu stii ca nu costa mai mult de 100€ pe an(se gasesc in orice centru care vinde recuri in Italia).Stim gratis e mai usor si mai frumos si pentru ai 100€.
    Apropo de Italieni ei sunt cei mai mari consumatori de XXX din Europa(poate si din lume), pierd noptile uitandu-se la XXX si rasfoind reviste.
    Doar traiesc printre ei de ceva vreme!

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Wink Re: Jiji si NagraTrei

/Au fost doua topicuri cu acelasi subiect "jiji si nagra3" - le-am unit...
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: jiji si nagratrei

Doar traiesc printre ei de ceva vreme!
    nu ziceai ca stai in franta, si ca ai un service? sau nu retin eu bine?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Jiji si NagraTrei

oricum, parerea mea personala, e ca intr-un final tot vor trece la n3, si asta nu din necesitate, ci din fudulie, mai ales ca pe rdi multi abereaza (in frunte cu fanta) ca digi e nu stiu ce megaoperator, bla bla, si atunci, vorba aia cu fudulia. (adica sa puna in aceeasi oala D+, prem, si jiji- ceea ce e din start e o dovada de minte mai putina) bineinteles, eu nu cred ca se apuca ei prea curand sa schimbe cartelele, si in nici un caz nu cred ca va fi noapte din mai, cum mai zic unii.
    insa timpul ne va da cel mai corect raspuns, momentan noi nu putem decat sa ne dam cu presupusul.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

@dannielghi
    Nu am spus niciodata,FRANTZA,doar IT...
    Am pecat cu o viza de frantza si am ajuns in it, acum 12 ani!
    Tu te-ai saturat de Spania iar eu de IT ...si io care voiam sa vin la Madrid asa pentru vo 2-3 ani...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

@dannielghi
    Tu te-ai saturat de Spania iar eu de IT ...si io care voiam sa vin la Madrid asa pentru vo 2-3 ani...
    off: hai sa ne intoarcem amandoi in ro

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

un pic de off ca nu ma pot abtine,faceti si voi un "schimb de mame"
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Super Member Sedan's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pe RDI @Fanta anunta ca din luna martie Gigi Film o sa treaca in Nagra3. Baiat bun @Fanta asta. Anunta hackerii sa se pregateasca din timp. E si normal de altfel, interesul este sa fie in continuare piratat. Daca nu s-ar vrea atunci nu ar fi. Cand gigi tv nu va mai fi piratat inseamna ca a devenit neinteresant si se duce spre faliment.

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Bine ai grait

Mentioned
    0 Post(s)

pai hai sa gandim putin logic,sant convins ca anunturile nau nici o legatura cu fanta el pur si simplu isi da importanta(faptul ca detine informatia)fiecare grup de hackeri au informatori lor din interior(nu se trezesc a doua zi ca sistemu e in n3)cu siguranta nau pe nimeni la digi(sau poate ma insel)digi e rezultatu unui simplu coincident(ghinion)ca se afla pe aceasi linie cu premier si raposatu d+,concluzie digi nu prezinta interes ci doar face parte din ecuatie

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by laleauaneagra13 View Post
    pai hai sa gandim putin logic,sant convins ca anunturile nau nici o legatura cu fanta el pur si simplu isi da importanta(faptul ca detine informatia)fiecare grup de hackeri au informatori lor din interior(nu se trezesc a doua zi ca sistemu e in n3)cu siguranta nau pe nimeni la digi(sau poate ma insel)digi e rezultatu unui simplu coincident(ghinion)ca se afla pe aceasi linie cu premier si raposatu d+,concluzie digi nu prezinta interes ci doar face parte din ecuatie
    digi are tot interesul sa fie hack-uit, si asta nu din cauza ca nu stiu ce interesant ar fi, ci din cauza reclamei. se aude de digi pe atatea forumuri din ro si din afara ro, nu? ce ar fi fost daca dolce ar fi intrat pe nagra2? daca era digi pe alt sistem de criptare, si dolce pe n2, atunci ar fi fost dolce pe toate forumurile, nu? fanta asta, parca cine e? vinde si el conserve de jiji, sau ce face? mai primeste si el cate o pizza in urma aberatiilor pe care le posteaza (e o ironie). tare tare sunt curios ce se va adeveri cu n3 asta pe jiji, si daca n-o sa fie (ceea ce eu personal nu cred), o sa deschid un topic pe rdi, si o sa spun ca fanta abereaza aiurea, (o voi spune intr-un mod civilizat, ca sa nu fie motiv de ban)

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by Sedan View Post
    Pe RDI @Fanta Baiat bun @Fanta asta. .
    ce rdi& fanta? sa fim seriosi: mai corect: fanta anunta pe rdi. si pentru ca fanta a scos zvonul, sunt destui raspandaci. om trai si om vedea ce va fi

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dannielghi View Post
    digi are tot interesul sa fie hack-uit, si asta nu din cauza ca nu stiu ce interesant ar fi, ci din cauza reclamei. se aude de digi pe atatea forumuri din ro si din afara ro, nu? ce ar fi fost daca dolce ar fi intrat pe nagra2? daca era digi pe alt sistem de criptare, si dolce pe n2, atunci ar fi fost dolce pe toate forumurile, nu? fanta asta, parca cine e? vinde si el conserve de jiji, sau ce face? mai primeste si el cate o pizza in urma aberatiilor pe care le posteaza (e o ironie). tare tare sunt curios ce se va adeveri cu n3 asta pe jiji, si daca n-o sa fie (ceea ce eu personal nu cred), o sa deschid un topic pe rdi, si o sa spun ca fanta abereaza aiurea, (o voi spune intr-un mod civilizat, ca sa nu fie motiv de ban)

nici un DTH nu are interes sa fie hackuit si mai ales sa fie si atata tamtam,nr de abonati ar fi in cadere sau ar stagna ptr ca fiecare(alti vor renunta)vor alege varianta FTA,de ce vor alege?ptr ca noi nu avem caracterul celor europeni,noua ne place ce e interzis

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

@lalaeauaneagra13
    Te pot contrazice putin,europenii au bani si pentru abonament dar si pentru scule.
    Pasionatii ca noi bineinteles ca au microbul si deci nici vorba de abbo(doar daca pun ceva in local).
    La noi nu sunt bani decat pentru "social" ,12 RON si nici aia tot timpul,cat despre scule le cam au doar pasionatii!!
    Ai facut un calcul cam cati sunt pe forum?; si fa o inmultire cu cat vrei tu si vei vedea cam cati folosesc recuri si cati se uita la altceva decat programele romanesti.
    Sa te uiti la un film pe un program strain, trebuie sa cunosti macar o limba internationala altfel e ca si cum te-ai uita la poze si nu vei intelege mai nimic.
    Deci lipsa banilor pentru scule!!|

Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast