Daca sti ceva atunci comentezi, daca nu taci. Eu obisnuiesc sa citesc si atat daca nu am habar despre ce este vorba. Cum vrei sa schimb un card cumparat fara receptor, pe care l-am incarcat pentru un an si jumatate aproape, adica pana in aprilie 2014. Nu imi plac cei care daca spui ca ceva nu merge se grabesc sa-ti dea lectii cum trebuie sa scapi de receptor, card, abonament, etc. ovizel: Poate al tau merge pe Oscam, al meu nu deschide toate canalele din local, adica HD-urile le vad din alta parte desi am pachetul activ. Si mai este o problema si cu timpul de raspuns, te plictisesti pana schimba canalul. Raman la parerea ca ori au ceva cardurile astea noi, ori s-a facut ceva care sa limiteze sharingul. Oricum este plictisitor si acum chiar imi pare rau ca l-am luat si incarcat. Si daca nu este asa atunci dece nu merge deloc in cccam???? Am citit ce ai scris mai sus cu atentie. Trebuie sa-ti spun ca si celalalt card (primul) nu a fost niciodata imperecheat cu rec. Este cumparat tot la oferta de pe net. Era oferta cu 1 an pachetul familia. Nu am avut probleme cu el. Am mers in cccam, oscam si in majoritatea emu care il accepta.

Reply With Quote