Results 1 to 15 of 18

Thread: O parere va rog

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Super Moderator staric's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Default Re: O parere va rog

Am acesi problema cu tensiunea uneori chiar si 160 ... am rezolvat cu un stabilizator ... dar uneori mai crapa culerul de la procesor...sunt la al treilea ... avantaj nu mai restarteaza

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Wink Re: O parere va rog

Verificati ca UPS-ul vostru sa aibe linie interactiva altfel nu stabilizeaza mai deloc... un UPS bun, cu interactive line, e undeva de la 3 mil in sus... eu unul cand imi iau un UPS nu il iau doar pentru ca tine bateria vreo 15 minute ci ma uit sa si stabilizeze kalumea... ca la noi in Romania curentul se da ca painea si laptele pe vremuri... cu ratia si cu fluctuatii de iti vine sa te urci pe pereti...
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: O parere va rog

Quote Originally Posted by staric View Post
    Am acesi problema cu tensiunea uneori chiar si 160 ... am rezolvat cu un stabilizator ... dar uneori mai crapa culerul de la procesor...sunt la al treilea ... avantaj nu mai restarteaza
    Si e absolut normal ce se intampla. UPS-ul e pt. supratensiuni nicidecum pt. tensiuni joase (in cel mai bun caz salvezi datele si atat). Altfel spus daca suprasoliciti o sursa de 400W (mai pui un hard si o unitate optica) ai sa vezi ca in max. 6 luni o arzi. Coolerele la fel. Unii au mania sa puna coolere fara sa tina cont de sursa. Eu am obiceiul cand fac un sitem sa intreb beneficarul ce dreak vrea sa faca cu el.