Am acesi problema cu tensiunea uneori chiar si 160 ... am rezolvat cu un stabilizator ... dar uneori mai crapa culerul de la procesor...sunt la al treilea ... avantaj nu mai restarteaza![]()
Am acesi problema cu tensiunea uneori chiar si 160 ... am rezolvat cu un stabilizator ... dar uneori mai crapa culerul de la procesor...sunt la al treilea ... avantaj nu mai restarteaza![]()
Verificati ca UPS-ul vostru sa aibe linie interactiva altfel nu stabilizeaza mai deloc... un UPS bun, cu interactive line, e undeva de la 3 mil in sus... eu unul cand imi iau un UPS nu il iau doar pentru ca tine bateria vreo 15 minute ci ma uit sa si stabilizeze kalumea... ca la noi in Romania curentul se da ca painea si laptele pe vremuri... cu ratiasi cu fluctuatii de iti vine sa te urci pe pereti...
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Si e absolut normal ce se intampla. UPS-ul e pt. supratensiuni nicidecum pt. tensiuni joase (in cel mai bun caz salvezi datele si atat). Altfel spus daca suprasoliciti o sursa de 400W (mai pui un hard si o unitate optica) ai sa vezi ca in max. 6 luni o arzi. Coolerele la fel. Unii au mania sa puna coolere fara sa tina cont de sursa. Eu am obiceiul cand fac un sitem sa intreb beneficarul ce dreak vrea sa faca cu el.