Results 1 to 15 of 92

Thread: Din 3 ianuarie 2013, canalele PRO TV S.A. nu vor mai fi receptionate!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Acum e clar de ce nu ii injura lumea ca pe cei de la digi?Asta pe langa faptul ca nici nu prea mai are cine pe forumurile de genul asta,ce sa faci cu un abonament la ei?

Totusi sunt curios daca va mai canta Loredana "ziga-zaga" in reclamele Cosmote de pe programele trustului Pro.

---------- Post added at 14:59 ---------- Previous post was at 13:30 ----------

Ia sa privim putin inapoi.
    In scandalul Intact-RCS nu gasesti nicaieri nici o informatie legat de cat platea RCS pentru programele Intact.De aici se poate spune ca de fapt nu plateau nimic,ei fiind la un moment dat parteneri buni de afaceri.Dupa ruperea relatiilor cei de la RCS si-au facut propriile programe de sport (apoi de stiri) si chiar au scos GSP (iar pe cablu il retransmiteau in bataie de joc dupa ce a fost declarat liber).
    In plin scandal se publica un tabel din care reiese ca RCS ar plati cam 12 milioane de euro/an pentru Pro!! http://www.mediaddict.ro/wp-content/...abel-BOMBA.jpg (intelegeti acum de ce au cerut astia 12 milioane?Eu am uitat cat primeau de la RCS )
    Parca nu mai pare atat de aberant cand te uiti la audiente (sa zicem septembrie,in Prime Time) http://www.paginademedia.ro/2012/11/...oarea-kanal-d/ si vezi ca de fapt trustul Pro are audiente totalizand 936 000 iar Intact 958 000.Deci Pro primeste 12 milioane de la RCS iar Intact zero si daca Intact cere 7 milioane e mult?Culmea ca cei de la Romtelecom zic ca ei "platesc la nivelul pietei" pentru Intact http://www.paginademedia.ro/2012/04/...tinut-similar/ pe care uite ca l-am aflat acum,pentru Pro ei platind 4 milioane.Din declaratie se intelege ca si catre Intact platesc cam pe acolo.
    Romtelecom nu a refuzat negocierile cu Pro,ba ma mir cand vad ca erau dispusi sa accepte chiar si o crestere a pretului la 6 milioane! http://www.mediaddict.ro/2012/12/27/...m-nu-plateste/ ,probabil atat au considerat ca merita in urma cresterii numarului de abonati din ultimii ani.

Dar asa cum am mai spus astea sunt legaturile lor de afaceri,nu suntem contabilii lor si e pacat ca CNA nu a reglementat si pe sat ,asa cum ar fi normal ,obligativitatea retransmiterii programelor must carry.
    Nu e problema mea continutul canalelor,dar am ramas surprins sa vad ca cele doua trusturi au cam aceleasi audiente.Aveam impresia ca Pro e cu mult peste,mai ales ca au si un numar mai mare de canale.Stiu ca multi se bucura acum de scoterea acestor canale,e adevarat ca ei se uita doar la Discovery,dar cand vine vorba de scoaterea Discovery afirma ca oricum nu s-au mai uitat la el demult.

---------- Post added at 15:47 ---------- Previous post was at 14:59 ----------

UPDATE Joi (12:04) Oficialii Romtelecom: "Abonatii care aveau deja canalele HBO in grila vor primi un discount lunar din valoarea pe care o plateau pentru pachetul separat ce contine HBO".
    http://economie.hotnews.ro/stiri-med...-pro.htm?cfnl=

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

au dat drumu la hbo si comedy central france 24 , e bine ca s-au miscat repede, sa vedem cand intra tote cele promise

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Ce au bagat sunt programe care nu ma intereseaza atata timp cat nu au traducere.Nu e mare pierdere PRO TV & company dar daca le inlocuieste sa le inlocuiasca cu programe pe care sa le inteleaga tot romanul ALTFEL CE ROST ARE ABONAMENTUL? Reziliez contractul pe motiv ca primesc programe in limba straina(cum poti plati pentru ceva ce nu intelegi?) si repun in drepturi receptorul vechi si prind programe straine en gros si ma uit la ele ca la cele bagate de DOLCE.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Da,naspa sa iti bage HBO in baza,nu au nici macar "Singur acasa" in program,bleah.

Sa treaca cutremurul din trustul Pro si mai vedem,culmea e ca CME a fost preluat de Time Warner care detine fix HBO,deci treburile sunt incurcate si inca greu de inteles logic.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

bTV (Bulsatcom, 12524 H) temporary left Hellas Sat 2 @ 39° East
    bTV HD (Bulsatcom, 12647 H) temporary left Hellas Sat 2 @ 39° East
    bTV Lady (Bulsatcom, 12606 H) temporary left Hellas Sat 2 @ 39° East
    bTV Cinema (Bulsatcom, 12688 H) temporary left Hellas Sat 2 @ 39° East
    bTV Comedy (Bulsatcom, 12688 H) temporary left Hellas Sat 2 @ 39° East
    bTV Action (Bulsatcom, 12688 H) temporary left Hellas Sat 2 @ 39° East
    Ring.bg (Bulsatcom, 12688 H) temporary left Hellas Sat 2 @ 39° East

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

poate le baga Simulcrypt si pe nds

cel mai tare ar fi ca acu romtelecom sa blocheze accesu si la saitu voio ca lumea sa nu aiba acces la canalele pro transmise online (daca clientii ar dori sa acceseze)

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu cred ca va bloca accesul insa oricum lumea va renunta la dolce dupa decesul ProTv . Eu unul sunt extrem de nemultumit si consider inadmisibil sa introduca in schimbul ProTv-ului niste posturi FTA precum France 24 sau altele.La ei nici macar nu ai Travel in pachetul mediu.Au scos Sport RO dar nu au introdus nici un alt post Tv de sport, ar fi putut adauga Sport 1 RO sau ceva asemanator dar nimic. Cred ca renunt la abonament insa nici concurenta nu ofera nimic atractiv, la focus e pretul mare si la digi nu sunt echipamente niciodata. Asta inseamna Romania Europeana
    Last edited by delta2k2; 03-01-13 at 23:20. Reason: Regula 12 : Quote inutil

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Pe IPTV functioneaza inca doar Pro TV.
    In rest, au introdus BBC World in loc de Sport.ro, Shorts HD in loc de Pro TV HD (inca nu se vede nimic pe ecran, ecran negru), BBC Knowledge in loc de Pro TV international, Shorts TV in loc de Acasa TV (ecran negru deocamdata), HBO Comedy in loc de Acasa Gold, Ginx TV (prezentari de jocuri), ComedyCentral in loc de ProCinema, HBO Romania, MTV Hits in loc de MTV Romania, Mooz Dance HD in loc de VH1 Romania, Mooz Dance.
    Dintre toate programele numai HBO Comedy si HBO Romania beneficiaza de suport pentru romani (subtitrare in limba romana).

---------- Post added at 21:14 ---------- Previous post was at 21:08 ----------

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Acum e clar de ce nu ii injura lumea ca pe cei de la digi?Asta pe langa faptul ca nici nu prea mai are cine pe forumurile de genul asta,ce sa faci cu un abonament la ei?

Totusi sunt curios daca va mai canta Loredana "ziga-zaga" in reclamele Cosmote de pe programele trustului Pro.

---------- Post added at 14:59 ---------- Previous post was at 13:30 ----------

Ia sa privim putin inapoi.
    In scandalul Intact-RCS nu gasesti nicaieri nici o informatie legat de cat platea RCS pentru programele Intact.De aici se poate spune ca de fapt nu plateau nimic,ei fiind la un moment dat parteneri buni de afaceri.Dupa ruperea relatiilor cei de la RCS si-au facut propriile programe de sport (apoi de stiri) si chiar au scos GSP (iar pe cablu il retransmiteau in bataie de joc dupa ce a fost declarat liber).
    In plin scandal se publica un tabel din care reiese ca RCS ar plati cam 12 milioane de euro/an pentru Pro!! http://www.mediaddict.ro/wp-content/...abel-BOMBA.jpg (intelegeti acum de ce au cerut astia 12 milioane?Eu am uitat cat primeau de la RCS )
    Parca nu mai pare atat de aberant cand te uiti la audiente (sa zicem septembrie,in Prime Time) http://www.paginademedia.ro/2012/11/...oarea-kanal-d/ si vezi ca de fapt trustul Pro are audiente totalizand 936 000 iar Intact 958 000.Deci Pro primeste 12 milioane de la RCS iar Intact zero si daca Intact cere 7 milioane e mult?Culmea ca cei de la Romtelecom zic ca ei "platesc la nivelul pietei" pentru Intact http://www.paginademedia.ro/2012/04/...tinut-similar/ pe care uite ca l-am aflat acum,pentru Pro ei platind 4 milioane.Din declaratie se intelege ca si catre Intact platesc cam pe acolo.
    Romtelecom nu a refuzat negocierile cu Pro,ba ma mir cand vad ca erau dispusi sa accepte chiar si o crestere a pretului la 6 milioane! http://www.mediaddict.ro/2012/12/27/...m-nu-plateste/ ,probabil atat au considerat ca merita in urma cresterii numarului de abonati din ultimii ani.

Dar asa cum am mai spus astea sunt legaturile lor de afaceri,nu suntem contabilii lor si e pacat ca CNA nu a reglementat si pe sat ,asa cum ar fi normal ,obligativitatea retransmiterii programelor must carry.
    Nu e problema mea continutul canalelor,dar am ramas surprins sa vad ca cele doua trusturi au cam aceleasi audiente.Aveam impresia ca Pro e cu mult peste,mai ales ca au si un numar mai mare de canale.Stiu ca multi se bucura acum de scoterea acestor canale,e adevarat ca ei se uita doar la Discovery,dar cand vine vorba de scoaterea Discovery afirma ca oricum nu s-au mai uitat la el demult.

---------- Post added at 15:47 ---------- Previous post was at 14:59 ----------

http://economie.hotnews.ro/stiri-med...-pro.htm?cfnl=
    in anuntul lor catre abonati cei de la Romtelecom precizeaza ca cei care doresc sa receptioneze in continuare Pro TV au la dispozitie doua optiuni: migrarea abonamentelor pe care le au acestia la DTH catre IPTV sau CATV.

---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 21:14 ----------

Quote Originally Posted by flavyou View Post
    Nu cred ca va bloca accesul insa oricum lumea va renunta la dolce dupa decesul ProTv . Eu unul sunt extrem de nemultumit si consider inadmisibil sa introduca in schimbul ProTv-ului niste posturi FTA precum France 24 sau altele.La ei nici macar nu ai Travel in pachetul mediu.Au scos Sport RO dar nu au introdus nici un alt post Tv de sport, ar fi putut adauga Sport 1 RO sau ceva asemanator dar nimic. Cred ca renunt la abonament insa nici concurenta nu ofera nimic atractiv, la focus e pretul mare si la digi nu sunt echipamente niciodata. Asta inseamna Romania Europeana
    pentru cei cu receptoare HD se ofera in schimb Eurosport HD.
    Sport 1 Ro este pe IPTV insa emite doar intre 20-14, in mare parte cu teleshopping, deoarece nu prea mai au ce sporturi sa transmita, iar intre 14-20 in fiecare zi emite Megamax (un program de desene animate).
    Dolce Sport cu cele doua canale va fi pentru cei care au optiunea Variat de abonament.
    Last edited by iaro; 03-01-13 at 22:21.

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by satelix View Post
    Luni merg si eu sa reziliez contractul cu dolce.e posibil oare sa imi pastrez netul si tel fix si sa renunt la dolce tv ???
    depinde ce ai specificat in contract ;daca servicile l-ai luat separat sau la pachet

Quote Originally Posted by fery21 View Post
    Toate aceste programe sunt provizori pana cand nu se stie...
    3 aprilie 2012
    ps. imaginile au fost postate pe softpedia ( probabil angajat sau colaborator RTC)
    Last edited by startrek1; 06-01-13 at 09:30.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Unii vor renunta,altii nu.Sunt multi care nu pot trai fara stirile de la ora 5,foarte multi.Se vede de fapt pe audiente.
    Acum depinde si de ce optiuni au,la digi nu se gasesc receptoare iar la Focus nu pot vedea pe mai multe tv-uri,asa ca vor fi doar cei din zonele unde este varianta cablu.
    La fel si cei de la Digi au pierdut abonati,asa cum se stie deja,depinde de calculul lor,poate a meritat si va merita si pentru Romtelecom decat sa arunce milioane de euro pe geam in plina criza.Tortusi ei au avut bunul simt de a anunta si de a bagat HBO in locul programelor,cui nu ii place e liber sa aleaga altceva.