aici ai dreptate ..nu sunt dependent de tv ,abia daca apuc sa ma uit seara la cate un film...eu stau la un aprtament unde nu am prea multe sanse sa imi instalez offsetul din cauza blocurilor si pomilor(tot ma gandesc la o solutie pana imi ajunge dreamu ),o am montata la casa unde stau parintii mei, deci nu apuc niciiodata sa ma uit la ceva anume.....testez cate ceva si atat,in rest intru pe internet si citesc ce se mai discuta![]()
Last edited by everst; 22-12-07 at 23:19.
salut , am inteles ca astepti dreamboxul . exista solutia (pt. sufletelul tau ) : dreamboxul montat la parintii tai , unde ai antena si cu softurile necesare poti viziona pe PC -ul de acasa (bineinteles cu net de calitate si la parinti si acasa ) canalele tv favorite . multa bafta .![]()
Grea boala fratilor,noapte e pentru somn si relaxare ca ziua e obositoare...
Oi fi io nou pe aici dar ceva ani acolo am tot adunat si vo 19 numai de verigheta...
Trebuia sa-mi impac sotia si cu telenovelele si cu restul...
Oferta din casa e superbeton si ce mai vorba lu' colegu le cam stii pe de rost acum si provideri si frecventze.
Eu acum am 38 febra (pe bune ) si nu ma pot lasa de microb.mai am 1/2 ora si-mi sparg curu cu penicilina...
De la un offset mi se trage, de!!!
Last edited by 1Qggecko; 23-12-07 at 01:40.
daca tot suntem la offtopic ...
chestia cu spartul curului sa nu ti se traga de la poza din avatar
dar oricum nu stiu care esti tu din cei doi
cine te pune sa reglezi offseturile acum pe timpul asta rece?
asta e timp de impacat nevasta ,nu pt antene
sau cum se spune de numarat bani sau de F...t
lasa ca e numai bine de Craciun esti 100 % reparat daca acum ...ai 38
bine ca nu te-a apucat atunci in ajun
eu era sa mor cand aveam vreo cateva luni de la penicilina
sunt alergic sau eram ...cine mai stie
oricum a trecut
poate daca nu eram alergic ...scapam de virusul asta ...cu satelitii ca isi facea penicilina treaba ,nu vedeti la ce ora postez
cred ca mai am un virus cel cu forumul pt sateliti si antene))))))))))))
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by horatyu; 23-12-07 at 04:22.
Am bagat 2 la 24 si la 6 si e mai bine...apropo de avatar....teoretic pot fi si unul si altul...in starea de aseara eram cel de jos...acum mai mai ca as fi cel de sus(nu face-ti confuzii pentru ca sarbatorim nasterea Domnului)....
Da e frig, dar nici chiar asa, dar eu vad zapada doar pe varful muntelui acum.
E al 12-lea craciun departe de cei de acasa parinti prieteni(oare mai exista in ziua de azi???) ...craciun cu macaroane, ca de m-am emancipat....
Prostii ce sa zic, sarmalutzele de acasa si tulburelul imi lipsesc, ca sa faci sarmle fara varza acra ar fi cum ai face sex fara pulx!!!
Conationali "de treaba " pe aici nu prea am ci doar niste "mai ingusti" ca sa nu zic "mai latzi" care au scapat de deportare!!!
Scuzati-mi ironia dar asta e REALITEA IN CARE TRAIESC EU!!!
Am scapat de 11 x (de sarbatori petrecute aici vorbesc)sper sa o trec si pe asta...
Da un "Beciul Domnesc" am si o jum'a de 2 coaix ca sa nu le uit gustul...
Astept meciurile de azi Manchester;Inter;Barcelona
Sa aveti un CRACIUN FERICIT si sa ne tot auzim pe aici....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by 1Qggecko; 23-12-07 at 13:35.
mersi de informatie ,nu ma las pana nu gasesc o varianta sa imi montez antena la bloc....dar o sa am nevoie de vre-o 30 metri cablu coaxial(sunt pierderi mari de semnal la un cablu cu o lungime asa mare????) dce montura HH imi recomandati pentru un ofsset de 120 ?aluminiu
Daca folosesti cablu coaxial RGU6 poti sa meri pana la 40m fara probleme ca montura eu recomand asta;
OPTICUM DM 2800 - Montura H-H DiSEqC1.2
![]()
Motor H-H diseqC 1.2 si GOTO X compatibil, pt. antene offset cu diametru maxim 140 cm, cu precizie mai mare, rulment de metal
In Stoc - Adauga in Cos / 155.00 / Lei
ar fi ca pe amundoua[cablul si montura sa le comanzi la elstar
mersi pentru informatie![]()