Results 1 to 9 of 9

Thread: Cititoare

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Bun, vad ca-s vreo 20$...
    Daca nagra face figuri nu e bine... Nds ai mai mult tu pe acolo, pe la noi e teapa!
    Poti sa zici un conax cum merge? Sa zicem de-al nostru, mioritic, si la ce setari de freq.
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Standard RSP member Diablo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Dupä mine zic ca sänt mai bune easymaus II stabile si ieftine
    La Nds-uri egal ce carte e scoti timp bun prin Oscam nu prea are de aface cu cititorul
    Mai depinde si ce rulezi Debian _ Ubuntu .... + Oscam

Standard RSP member costibarda's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default ...

pentru 1880 care este cel mai bun, stabil?
    am incercat un pcsp ... c3po parca si nu il citeste deloc!!!

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

De fapt, cam nagra si conax ma intereseaza.
    Daca a testat cineva alte scule decat smargo argolis si poate pune niste date concrete ar fi bine pentru toata lumea!
    Asa fiecare cioara zice ca puiu' ei e mai frumos!

Eu pe smargo am 0.360-0.380 nagra(rom180) si 0.130 conax (in oscam cu freq 368/800)
    si

nagra smartreader 0 / 0 / 0 / 0 0 / 0 / 0 / 0 0 / 1279 / 24 / 0 0 / 0 / 0 / 0 81864 (99.96%) 36 (0.04%) 0 / 0 100
    cnx smartreader 0 / 0 / 0 / 0 0 / 0 / 0 / 0 0 / 0 / 0 / 0 0 / 0 / 0 / 0 48094 (98.62%) 672 (1.38%) 0 / 0 100

PS S-ar putea sa am vreun services gresit pe conax...

PPS o sa vorbesc cu el, dar stiu ca era tare nemultumit de o scula 3 in 1... nu mai retin care
    Si eu vreau sa pun eu cat doresc, tot ce e cu auto... nu ma prea impresioneaza!
    Last edited by lao; 24-10-12 at 22:13.
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Standard RSP member ovidiumarius's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Dupa experimtele mele cu diverse cititoare:

1 - phoenix, violet phoenix, tevii phoenix merg ok dar doar in mod mouse la cele 2 frecvente 3,57 si 6,00 - asa ca scot timpi destul de slabi pe carduri mai pretentioase, gen conax (focuss), nagra ( digi ) sau nds, in schimb pe viaccess sunt ok de regula.
    2 - smargo argolis - e ok de regula pe majoritatea cardurilor, dar aici sunt 2 situatii : a - in mod smartreader overclocking-ul il face oscam direct (chestie ce nu e ok pe unele carduri (conax, nagra); b - in mod mouse cu frecventa fixed - e ok pentru conax si nagra pentru ca se pot seta manual frecventele la care sa fie citit cardul;
    3 - smartmouse 5 crystal - merge foarte bine in mod phoenix pe cardurile ce necesita frecvente setate manual ( conax si nagra ), avand timpi de regula mai buni decat smargo; spre exemplu cardul de focuss il citesc cu acest device la 8 mhz cu timpi undeva la 125 ms pe cand cu smargo timpii sunt putin mai mari si pare putin mai instabil;
    4 - pcsc - merge foarte bine in special pe cardurile NDS, modul pcsc se intelege cel mai bine cu optiunea ins7e11 din oscam;
    - cardul de sky de (09c4) il citesc cu omnikey 3021 iar timpii sunt undeva intre 85 - 115 ms - de regula pachetele austriece (ORF si Austriasat) au timpii undeva la 85 ms pe cand canalele din germania au 115ms;
    - cardul de tivusat il citesc cu omnikey 1021 cu frecventa normala alocata direct de oscam cu timpi de 125 ms;
    5 - argolis triple reader - JALE, DEZASTRU, DEZAMAGIRE TOTALA - in cazul acestui cititor sunt 2 situatii : a - in mod mouse (phoenix) merge ca porcu pe majoritatea sistemelor de codare din cauza imposibilitatii setarii manuale a frecventei ( nu exista nici un tool pentru asta) iar cei de la argolis promit ca vor face dar de 2 luni ... nimic:

"Ad van de Laar ad@argolis.nl
    Oct 17 (8 days ago)
    to me

Hello,

Our apologies for the delay. We are still working on it and we are confident that we can release it on a short notice.

Kind regards,
    Argolis Team "

b - in mod smartreader nu merge pentru 2 motive lipsa drivere pentru id 6011 (care este id-ul acestui cititor), smargo simplu avand id 6001 iar al doilea motiv ar fi lipsa suportului din partea oscam pentru acest cititor.
    Exista un oscam (varianta de acum cateva luni) cu un patch special facut pentru acest reader doar ca nici in acel caz nu s-a rezolvat prea multe probleme, reusindu-se totusi setarea unuia din cele 3 cititoare sa se activeze in mod smartreader - dar oricum foarte instabil.

That's all folks!

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Ma gandesc sa cumpar niste cititoare, vreo 3.
    Momentan am niste smargo argolis si sunt multumit de ele.
    Exista ceva mai bun?
    Mi-am luat tot Argolis, pentru necesitatile mele sunt foarte bune.

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Quote Originally Posted by lao View Post
    ... zicem de-al nostru, mioritic, si la ce setari de freq....
    Astea au auto clock nu depide de oanumita configuratie pentru conax

OmniKey CardMan 3021 e stabil atat pe Ngr cat si co-ax

@ovidiumarius a testat mai in amanut OmniKey CardMan 3021
    ..::EGAMI TEAM::..