Results 1 to 15 of 40

Thread: OSCam intre doua receptoare

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Vin si eu cu o intrebare , daca am 2 carduri locale citite in oscam cum pot sa creez o singura linie catre cccam care sa dea amdoua carduri in aceiasi linie.
    am incercat in fisieru user sa pun grup 1 si 2 dar linia N se face folosind portu pus in oscam conf ptun reader. sper ca nu a fost foarte confuz si m-am facut inteles: acum am 2 linii N din oscam are CCcam
    poate puteti lamuri negru pe alb care e relatia dintre grup=x in fisieru user si in fisieru reader , atunci cand am mai multe readere

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    32 Post(s)

Nu poti da ambele carduri in cccam pe o singura linie N. Doar prin linie C se poate cu o singura linie. Poti da linie N multipla doar catre acele emu ce accepta asa ceva, mgcam,oscam, etc.
    Userul care tine de grup=1 are acces numai la readerele din acest grup. Daca pui grup=1,3,4 are acces la readerele din aceste grupuri.
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

tu esti clona lui @soarece?

---------- Post added at 13:04 ---------- Previous post was at 12:56 ----------

Quote Originally Posted by franta View Post
    Vin si eu cu o intrebare , daca am 2 carduri locale citite in oscam cum pot sa creez o singura linie catre cccam care sa dea amdoua carduri in aceiasi linie.
    am incercat in fisieru user sa pun grup 1 si 2 dar linia N se face folosind portu pus in oscam conf ptun reader. sper ca nu a fost foarte confuz si m-am facut inteles: acum am 2 linii N din oscam are CCcam
    poate puteti lamuri negru pe alb care e relatia dintre grup=x in fisieru user si in fisieru reader , atunci cand am mai multe readere
    ù

nu stiu cu ce te deranjeaza ca esti cu 2 N,ca doar dai acele N uri in 3c ptr a fi locale,nu?
    cat despre grupuri ptr inceput e mai bine sa folosesti doar un grup atat la reader cat si la user.....altfel ai sa le incurci rau
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K