Salut!
Trebuie dezactivat din meniu, setari av optiunea Dolby Digital HDMI.Asa poti regla volumul.
Salut!
Trebuie dezactivat din meniu, setari av optiunea Dolby Digital HDMI.Asa poti regla volumul.
Multumesc frumos
Last edited by delta2k2; 25-09-12 at 10:35. Reason: Regula 12 : Quote inutil
In curand voi reface lista de sateliti in Spark. Lista va cuprinde doar sateliti care emit in banda Ku. In total vor fi 64 de sateliti, atat cat permite lista in Spark.
Pe partea de vest vor fi in lista:
1W - 4W - 5W -7W - 8W - 11W - 12.5 W - 15W - 18W - 22W - 24.5W - 27.5W - 30W
Mai doriti un anume satelit pe vest care mi-a scapat mie sau aveti semnal peste 30W in banda Ku?
P.S: Pe partea de est va anunt in curand ce sateliti am in vedere.
Au mai fost adaugati in banda Ku:
20W - 34.5W - 37.5W - 45W
Test - 58 de sateliti. Deocamdata functioneaza bine.
---------- Post added at 10:43 ---------- Previous post was at 09:45 ----------
Iata cum arata lista est-vest. Va rog sa-mi cereti un satelit daca l-am omis! La ora asta avem 57 de sateliti in banda Ku!
Se mai pot adauga 7 sateliti! Astept sugestiile voastre!
---------- Post added at 11:16 ---------- Previous post was at 10:43 ----------
De asemenea am marit numarul de 'favorite' de la 32 la 36!
![]()
Last edited by Meridian; 26-09-12 at 11:47.
Gata lista! Banda Ku intre 100.5 E - 45 W! Plus, in loc de 32 de favorite, 36!
Download: Link 1 Link 2 Link 3
P.S: Nu a fost scanat niciun satelit, de asemenea, favoritele sunt libere! Scanati singuri si adaugati sau modificati numele 'fav1 pana la fav36'! Intrati la Menu - Install - Satellite Instal. Alege satelitul si scanati. Succes!!!
![]()
Cum se procedeaza:
Lista se pune in root/spark/AppDb Se sterge dbase.bin, dbasebak.bin si readme din receiver. Se adauga cele 3 fisiere noi si se da 'attributes' la dbase.bin si dbasebak.bin 644, apoi la readme 744. Se da restart.
A mers cum a spus seby multumesc mult tuturor.
Multumim Meridian noul plugin!
Am si o intrebare: ce inseamna L/1/5/5 si (F/4/4/4) si (P/3/3/5)
Arata asa:
(0B02&000000/0000/78BA/4C:9319): found (238 ms) by focus (L/1/5/5)
Am folosit oscam-1.20-unstable_svn7179-sh4-linux de cand a aparut sii nu m-a dezamagit niciodata dar aceasta versiune postata e foarte reusita.
As vrea sa va intreb ce mai e nou cu webtv-ul. Pana in momentul de fata inca nu am gasit o lista de canale serioasa sau poate exista un server la care te poti conecta pentru a o downloada (cum au americanii).
Si webserver-ul are vreo legatura cu webtv-ul?
Nimic nou sub soare cu webtv , pentru o lista serioasa de canale trebuie sa periezi internetul dupa link-uri care sa functioneze si sa-ti faci singur o lista care sa se ridice la nivelul asteptarilor personale pentru ca nu exista un server de unde poti sa downloadezi ceva serios .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Multumesc frumos pentru solutie ,mi-a dat multe batai de cap. functioneaza.
---------- Post added at 17:21 ---------- Previous post was at 17:09 ----------
Salut , cum fac receptorul alien 2+ sa citeasca si cardul free sat (viaccess) pe langa cel de la focus sat ? daca se poate bineinteles.
Instaleaza si activraza pluginul mcas!