dingo,
Cu tot respectul pentru Cluj, dar tot ce inseamna CFR este o copie nici macar reusita a Rapidului.
Au copiat culorile, au copiat ideile, tot ce face CFR a facut Rapid inainte.
Nu au originalitate si e pacat sa tina nasul pe sus, cind au avut rezultate numai cu bani si arbitri.
Daca Boc nu era prim ministru, nu vedeau ei campionat.

Cit despre pariuri, reflecta doar curajul unui individ de a avea o parere, fara sa ii fie frica de a gresi, cum vad la multi de aici.

Ca o parantezam multele strofe afisate, sint de fact o copiere nebuna a aceluiasi text, din dorinta de a avea un text lung.

Pacat ca va veni un anume moderator si va constata ca e offtopic si n-o sa mai vada nimeni aiurelile.

Acum 50 de aani Rapidul avea la fiecare meci un alt text, la fel de lung dar cu mult mai multa substanta.

Sa nu uit : i-am vazut pe CFR pe teren, o adunatura pusa numai pe provocari de maidan, cind joaca in deplasare.
Schimbarile se fac dupa ce respectivul, in timpul incalzirii incita publicul, ala care iese, la fel, trece ostentativ prin fata galeriei adverse si tot felul de alte maidanisme.
Fotbal, mai deloc, numai faulturi si injuraturi.

---------- Post added at 07:57 ---------- Previous post was at 07:32 ----------

Quote Originally Posted by gabrield View Post
Au cistigat Ceahlaul si CFR, exact cum pronosticasem, desi inexactitatea celor de la Brasov inainte de pauza a facut sa nu fie pe cota 2 pauza, 1 final.

Astazi avem :

Otelul - Viitorul x
Gaz Metan - Concordia 1
Rapid - Bistrita 2

Surpriza va veni de la Rapid care inca are datorii fata de tata Jean.

La Otelul, echipa lui Hagi nu va pierde, am stat pe ginduri daca sa pun 2, dar am ales un x rezonabil.
Asa cum spuneam Viitorul face egal, 1-1, surpriza n-a venit de la tata Jean, o fi imbatrinit si el, nu-i mai arde, a venit de la Sibiu.

Otelul - Viitorul 1-1
Gaz Metan - Concordia 1-3
Rapid - Bistrita 3-1

Astazi avem Petrolul - Pandurii
CSMS Iasi - Steaua.

Daca la Iasi, nu se pune problema de victorie a Stelei, Gigi degeaaba minte le tv, jocurile sint facute pentru x, la Pandurii vom vedea un joc frumos, dar Petrolul va cistiga si ea un punct.

Deci, x la ambele meciuri.