Results 1 to 15 of 21

Thread: Play-off Europa League

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

zmeura,
    Peste citiva ani buni, o sa inveti ca in viata mai trebuie sa si zimbesti...

Ce vrei tu e treaba de robot, numai aia fac exact ce li se spune, aia sint ontopic, aia folosesc cuvinte strict tematice.

Eu sint un om, gresesc mult, ma imbat, multe alte lucruri omenesti fac, da-mi voie sa am si dreptul sa imi exprim parerea pe un forum public.

daca vrei sa afli stiri exacte, poti sa platesti pentru un ziar, acolo sint oameni platiti care sint OBLIGATI sa nu te minta.

Eu nu sint platit, am intrat pe acest forum de buna voie, am primit ajutor de multe ori, am multumit de si mai multe ori, dar daca stiam ca cineva de aici ma va obliga vreodata sa scriu doar ce crede el ca e bine, fii sigur ca ma gindeam de mai multe ori.

Nu te speria de discutii lungi, eu spun direct si scurt ce am de spus.

Revenind,
    Nu va grabiti sa spuneti ca e o grupa usoara, Steaua nu e o echipa prea buna in acest moment.
    Mai are multe jocuri de jucat sa devina buna.

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

@gabrield : daca acest topic era la sectiune oftopic , nu eran nici o problema sa faci estimari si presupuneri acolo e permis .dar pt noi forumu e un loc de unde se iau informatii, si se discuta pe baza acestora (de obicei ne fiind in stare de ebrietate ) deci cand il accesz vreau sa iau informatii corecte si postari coerente.

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by gabrield View Post
    ... dă-mi voie să am şi dreptul să imi exprim părerea pe un forum public...
    RSP este un forum privat, la pachet cu drepturile intră şi obligaţiile. Nici moderatorii nu sunt plătiţi, din timpul lor işi rup să menţină "curat" acest forum.

Ontopic, de ce naiba nu este şi Dinamo in aceste grupe ? Cum de s-au pierdut iar pe drum ?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Ok, mea culpa.

Nu am stiut ca o gluma neinteleasa poate sa provoace asa tevatura si nici nu credeam ca sportul nu este la offtopic pe un forum despre sateliti.

Retrag o parte din ce am scris mai sus.

Continuam cu stiri obiective, dar la care obiecteaza citiva in mod constant.

E un paradox, dar asta e realitatea.

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Quote Originally Posted by delta2k2 View Post
    de ce naiba nu este şi Dinamo in aceste grupe?
    Dinamo e in grupe cu Barcelona.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu,ei au avut doar antrenamente pentru CL.Le-au terminat repede si anul acesta,nu se incurca nici cu punctele ca nu are rost.

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Da' si cand vor ajunge in CL nu se vor opri decat in finala! Pacat ca nu mai e borcea sa se bucure si urechea lui cand canta imnul CL. Dar se vor bucura cei 2-300 de fani pe care ii are echipa.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Rideti voi acum, dar eu ca un stelist cu gindire in viitor incep sa ma tem de echipa asta tinara care o sa joace impreuna mult timp.
    In 2 ani, o sa aiba rezultate mai mari ca Steaua peste 2 ani.

Asta e, dinamo stie sa gindeasca, creste copii, Steaua cumpara tot ce e mai ieftin sau fara contract...
    De copii nu discutam.

Daca ar sti Becali ca Barcelona de acum si din viitor a inceput la virsta de 10-12 ani si de atunci au tot jucat impreuna...