Results 1 to 15 of 408

Thread: Suspendare Basescu - topic interesant

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

acuma dupa tot balamucu,circu,incalcare de legi de ce mama masi or mai fi...apropo si eu ma calcat pe o rama adineauri..no asa e cand esti mare si aia mica

acuma ca unii va ti ingrasat 10 de kg de la bucurie,ce ati rezolvat?ce va fi dupa?ve ti trai mai bine?aceasi clasa politica ati schimbat o din 89 incoace...doar denumirile se schimba.......in rest?

ce ati rezolvat cu aceasta suspendare???????inafara de visu asta psihopat al unora

---------- Post added at 13:56 ---------- Previous post was at 13:25 ----------

hai ca raspund tot eu...uite mai mananc un cartof mai vine cate o idee

aici dragi mei intervine nenea guta.....ala cu manele ptr ce i care nu stiti sau va faceti ca nu stiti

cica are o manea.......da e adevarat am ascultat o,asta ptr ce i care vor sari ca...eu manelistu

suna asa:

Cu ce m am ales in viata
    Cu ce m am ales in viata
    Ce am baut,ce am mancat si
    Cu ce am strans in brate
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by laleauaneagra View Post
    ce ati rezolvat cu aceasta suspendare???????inafara de visu asta psihopat al unora
    Deci cu aceasta suspendare se rezolva, odata, ca Antonescu vede si el cum e inauntru la Cotroceni, ca pina acuma l-a vazut numai pe dinafara. Acuma are prilejul sa cerceteze cum sint amplasate camerele, daca sint scaune confortabile, daca se poate muta pat inauntru, etc. In al doilea rind se rezolva faptul ca mai auzi odata niste slagare clasice, pe care nu le vezi tot timpul in reluare: moguliada, unicameralul. In al treilea rind, poate cel mai important, suspendarea e buna daca comuti pe B1TV si il vezi pe Cristoiu si pe colonelu' care au adoptat culoarea verde-galben, ceea ce e chiar de mare divertisment. In rest suspendarea e aiurea, n-ai nici presedinte, nici inlocuitor, nici figura europeana buna nu faci, dar nici mare lucru n-ar rezolvat in plan intern. Poate cea mai utila chestie, daca exista una, e ca se simte si poporul important. Nu e mare lucru, dar dupa anii in care-a fost uitat de tot de lideri, parca-i mai revine singele in obraz...

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

poporu sar fi simtit poate important daca ar fi reusit ei aceasta suspendare.....cum?stim destul de bine,poatenu cu reusita totala dar ceva ar fi putut schimba....dar e lipsa aia de cum ii zice,unitate parca,care nu mai exista in poporu roman

asa l au suspendat niste mafioti,vin niste mafioti...care culmea al dracu au stat multi ani pe la conducere,aici ai dreptate,crin saracu nu a fost,incearca si el si sper sa sfarseasca la fel si pe urma arunca un referendum in bratele poporului sa i hotarasca soarta

deci ne spalam pe maini,poporu a hotarat

insa pe langa intrebarea ce ati rezovalt mai vine una(ooo si cate mai sant)de ce aceasta graba?care ne a intors cu vreo 10 ani in urma...sa fiu modest
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Alternativa pentru tara aceasta in momentul de fata nu e in nici un caz MRU( e apatic , nu are nici o carisma de politician, a fost doar un privilegiat al sortii , mai mereu tinut in brate de politicieni , functii de conducere===> in nici un caz nu e alternativa pentru Romania)

Poate unii mult mai seriosi care sa taie in "carne vie", cineva asemeni Noii Drepte , dar nu neaparat ei, deci vreau sa spun unii care nu fac compromisuri doar pentru a ajunge la putere.
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member barghy's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Are dreptate Horatiu, ar fi si Noua dreapta o alternativa, nu contest. Ideea e ca trebuie sa se coaguleze cumva aceasta dreapta , nu conteaza sub ce forma. Ideea e ca aceste masinatiuni marsave ale USL vor trezi spritul civic in multi care sunt scirbiti de politica dar nu mai vor sa mearga pe mana unora ca USL, PDL sau Partidul0TV. Sincer, imi pare rau pentru PNL care ar fi trebui sa reprezinte dreapta dar are dusman comun cu PSD pe Basescu. Dupa debarcarea lui Base, ce-i mai uneste oare ?
    Libertatea vine din...cer !

Standard RSP member gladix's Avatar
    Mentioned
    6 Post(s)

banul/banul si iar banul