Page 15 of 28 FirstFirst ... 511121314151617181925 ... LastLast
Results 211 to 225 of 408

Thread: Suspendare Basescu - topic interesant

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai Ponta nu a postat pe aici ca sa nu fie cineva de acord cu el.A scris prin alte parti ca cine il contrazice sunt asa?
    :

Standard RSP member barghy's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

@Horatiu: tu poti sa accepti ca cineva poate sa mearga la referendum si sa voteze impotriva suspendarii lui Basescu, fara sa fie "pro-Basescu" , pentru motivul ca procedurile folosite de actuala putere nu i se par corecte si democratice, si mai ales pentru ca argumentele suspendari nu i se par sustenabile ?
    Libertatea vine din...cer !

Standard RSP member delsat's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default 8+6=şasă.... cai frumoşi

Traian Băsescu a ţinut să-i consoleze pe elevii care au luat bacul spunindu-le că, deşi e o situaţie jenantă, incă mai pot deveni căpitani de navă.
    vu+zero 4k şi şasă cai frumoşi...

Mentioned
    1 Post(s)

@delsat : numai sa stie sa "innoate" ca altfel sa dau la fund... da si acolo mai sunt "epave" care sa prezinte interes...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Nenea Barghy, de cin' nu te-am vazut, te-ai dat cu noua dreapta. Care e de fapt vechea stinga. Asa e Romania: avind doua miini stingi, a trebuit s-o boteze pe una dreapta.

wambertos
    Guest

Pai Bogdane, pe nea`Barghy nu l-am vazut de cind nu te-am mai vazut nici pe tine , desi el mai dadea pe aici de hobby, tu dai ca nu mai ai platforma si blogul nu merge.
    Este ori ba??

Din ce citesc pe aici retin ca se schimba culoarea blanei dar nu si naravul.
    Ca bugetarii au fost singurii ce au suferit si va rog nu mi-o luati in nume de rau daca este careva printre voi.
    Am si eu caz in familie, dar mi-a zis pe fata ca atita le-a dat psd-ul inainte de criza ca trec lejer prin ea chiar cu salarile reduse.
    Cica daca nu venea marinaru`la cirma, astazi Romania era cel putin ca Grecia, toti traiau in lux fara sa munceasca nimic.
    Deh, plateste neamtu si restul boilor.

Acu` important e sa nu dispara urna la referendumul asta .Cica au mai fost cazuri.
    Am inteles ca diaspora este invitata in mod expres la vot si chiar la Chicago se organizeaza lumea sa navaleasca la consulat cu votul pt. marinar.

Eu personal, am intrebat o firma de "Reisen" daca imi pot pune la dispozitie si pt. ce suma, 3-4 autobuze duble, ca sa duc capsunarii din zona la Munchen la vot.
    E plin de ei si duminica tot nu au ce face, asa ca le dau o bere la Munchen ca sa aveti de ce ne injura, ca data trecuta m-ati injurat degeaba.
    Pt. actiunea asta renunt la concediu anul acesta, bag toti banii de concediu si dividente pt. binele tarii.
    Mai bine asa decit sa aud cum se vorbeste de Romania comparind-o cu Bielorusia si cu Ucraina.

Zildan edit:
    Am vrut sa dau like si am dat dislike din greseala. (
    Last edited by zildan; 09-07-12 at 01:51.

Mentioned
    1 Post(s)

Prietene hgfdgfui, ce-ai vrea sa stau cu "miinile" in buzunare ? S-a mers prea adeparte, crede-ma. M-am saturat sa fiu obligat sa pierd pe "mana " mea si sa iau barca sa trec apa si sa critic din balon ce se intimpla in tara ... Interesant este ca daca "mana stanga" rebotezata, lucreaza ca o "mana dreapta" veritabila si "scrie" corect ( ca banuiesc ca asta a fost cea mai directa aluzie la "mana dreapta" ) este folositoare, nu ?

Standard RSP member cartof2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

iar trebuie sa-i dau $200 lui cumnatamea sa voteze cu base

Mentioned
    1 Post(s)

Nu-i da, frate. La munca. Ea nu vede ce trebe sa faca ?

---------- Post added at 20:35 ---------- Previous post was at 20:14 ----------

Mie imi "place" imaginea asta:
    http://imageshack.us/photo/my-images...uliberare.jpg/
    De asta sunt asa revoltat, si cei care ma cunoasteti nu mi-o luati in nume de rau pentru partizanat, chiar nu e cazul, dar asa de timpit chiar nu pot fi sa fiu de acord cu mijloacele si cu argumentele folosite pentru suspendare. Nu am nimic impotriva suspendarii, care chiar poate fi justificata de unele conjuncturi. Si Curtea Suprema, aia care e tot al lui Basescu, a dat-o la intors: e gri, adica nici alba nici neagra. Dar asta e Romania, suntem obisnuiti cu pasii mici.

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

Parerea mea este ca cei de afara se uita prea mult la stirile din Romania. Sau exprina pesimismul transmis de romanul cu care comunica !! ) Realitatea cred ca este mai bine simtita de noi. Nu spun ca cel mai bine. Puscariasii si viitorii puscariasi doresc schimbarea. La fel ca ceilalti, nu spun ca Basescu e cel mai bun, dar ma bucur cand le-o trage astora. Cati au fost trasi la raspundere pe vremea Psd-Pnl ? Va aduceti aminte de aliantele Iliescu-Campeanu ? He he he !
    Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Nu e nimeni scarbit de politica,la locale a fost prezenta record.
    Nu Base reprezinta justitia,de fapt nu el ar trebui sa o reprezinte,ci ea sa functioneze independent.Daca voi ziceti ca prin caderea lui Base se duce naibii justitia inseamna ca el o controla,deci nu va iese treaba aia cu democratia si independenta institutiilor statului (despre care toti stiti ca nu exista,totul era pe mana lui).
    Pica pentru ca a mintit si s-a comportat ca un dictator.
    Te uiti prea mult la antena 3.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by wambertos View Post
    tu dai ca nu mai ai platforma si blogul nu merge.
    Dragule, eu ma refer la ultima data cind l-am vazut pe nenea barghy in viata reala. Din discutiile avute cu el, stiu ca daca a devenit portocaliu a facut-o din dezamagirea provocata de astialalti, si in legatura cu asta vreau sa-i zic unele lucruri. In ceea ce priveste blogul, el merge atita vreme cit am eu pofta de scris. Caci, fie crezi fie nu, eu scriu pentru mine. Daca as scrie pentru altii, as cadea in capcana desertaciunilor, m-as intreba in fiecare zi: dom'ne, eu pentru citi scriu? 100? 200? Hai sa scriu pentru 400. Cum ar fi sa scriu pentru o mie? Dar pentru zece mii? Hai sa fim seriosi (asa cum te credeam eu).
    Quote Originally Posted by barghy View Post
    Prietene hgfdgfui, ce-ai vrea sa stau cu "miinile" in buzunare ? S-a mers prea adeparte, crede-ma. M-am saturat sa fiu obligat sa pierd pe "mana " mea si sa iau barca sa trec apa si sa critic din balon ce se intimpla in tara ... Interesant este ca daca "mana stanga" rebotezata, lucreaza ca o "mana dreapta" veritabila si "scrie" corect ( ca banuiesc ca asta a fost cea mai directa aluzie la "mana dreapta" ) este folositoare, nu ?
    Eu nu va iau nici unuia in nume de rau ca dupa 20 de ani in care n-ati vazut citusi de putin justitie in Romania, in care nici unul n-a intrat dupa gratii, aveti acum bucuria de a-i vedea pe unii ca fac si inchisoare. Nu v-o iau in nume de rau nici ca asociati aceasta justitie cu persoana lui Basescu (ca, vorba aia, in timpul lui au intrat astia la "mititica"), insa parerea mea e ca va ghidati prost. Odata va lasati cuprinsi de violenta (sa sufere "mogulii", sa-i vad morti, inchisi, executati) si in al doilea rind ca violenta si razbunarea e unidirectionala (mogulii basescieni gen Casuneanu, Videanu, Cocos nu trebuie sa sufere). Ori asta nu e justitie; amintiti-va ca majoritatea astora au furat legal - adica au fost atit de puternici la un moment dat incit au modificat legile in favoarea lor, ca sa poata fura. Insa legile respective n-au fost modificate inapoi - cu alte cuvinte sistemul asta pe care-l iubiti nu este, totusi, unul onest. Ceea ce le-a permis PSD-istilor sa fure a ramas nemodificat si pe vremea PDL-ului, pentru ca o metoda consacrata de a fura nu se distruge ci se pastreaza.

Atita vreme cit legile si temelia statului de drept e strimba si Basescu n-a facut, in opt ani, nimic pentru a le modifica, felul in care el pune problema este fals. Iar condamnatii regimului sau (aia bagati la inchisoare) sint inchisi pe baza unor sentinte inventate. Sistemul s-a pastrat ticalos iar citiva au fost inchisi pentru niste chichitze tehnice pe care legea nu le-a mai acoperit. E adevarat, ca atare? Vreti ca pina la sfirsitul zilelor voastre sa se faca pseudo-dreptate, adica sa ramina in picioare niste legi pline de goluri si singurul tip de justitie sa fie hartuiala si umilinta?

Nu spun ca opozantii lui Basescu sint garantul schimbarii sistemului, ci doar ca e limpede ca Basescu n-a fost acest garant. Si mai spun ca eu, nu pe criterii sentimentale, caci nu iubesc politicienii, ci numai pe logica pura, mi-e cu neputinta sa-l mai accept ca si conducator.
    Last edited by hgfdgfui; 09-07-12 at 09:45.

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Marele jucator in ultimul joc

Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Last edited by sizan; 09-07-12 at 12:26. Reason: coz'

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Asa cum in 2004 am votat un "presedinte jucator" si l.am votat pe Traian Basescu(dar in turul 2, in primul tur am votat cu Vadim Tudor), in 2009 am vota in primul tur cu Crin Antonescu(in al doilea tur cu "prostanacul" de Mircea Geoana), asa si acum votez pentru schimbare, ca si atunci schimbarea va fi de cadre de partid, va fi pentru bunastarea lor si a familiilor lor , nu si pentru noi, indiferent de cine va fi la putere, parerea mea !

Page 15 of 28 FirstFirst ... 511121314151617181925 ... LastLast