Page 16 of 28 FirstFirst ... 612131415161718192026 ... LastLast
Results 226 to 240 of 408

Thread: Suspendare Basescu - topic interesant

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zappa View Post
    Te uiti prea mult la antena 3.
    pai am vrut sa i spun si eu de multe ori...are exact dialogul lui badea

acuma pe mine ma ingrijoreaza anumite televiziuni si anumiti jurnalisti

anumite tv nu o sa mai aibe obiectu munci,ca de base vb de seara pana dimineata,ce dracu o sa faca de acum inainte??aaa o sa zica si de astia cate ceva ca na da bine pe sticla

cu unii jurnalisti ce facem?au facut cariera domne pe spatele lui base...astia ce dracu fac?aaaa trec la sport sau la comemorari

ce naiba e loc ptr fiecare si toti se adapteaza situatie.....asa cum face udmr

iar poporu ce sa zici de astia?unii habar nu aveau ca base e suspendat......uite domne cine merge la referendum,iara habar nu au unii din ce motiv merg sa puna stampila si unde sa o puna.....ar fi un mic ex
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Quote Originally Posted by laleauaneagra View Post
    base vb de seara pana dimineata,ce dracu o sa faca de acum inainte??
    Vor incepe turnarea unei serii de n-spe mii de seriale (cum a fost cu ceausescu) despre dictatorul basescu - avere, flota, ce bea si ce f**ea, etc.

iar poporu ce sa zici de astia?
    Poporu' plateste rate mai mari la banci ( vezi cursul euro/leu). Da' si dupa alegeri cand copylotul va face un leu = un euro. Sa vezi atunci nivel de trai. Aaaa...si se va mai organiza inca o sesiune de bac in iarna de mos Craciun ca din cauza dictatorului nu au putut liceenii sa ia bacul.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

O sa-i vad io pe poporenii astia ce-o sa faca daca il demit pe Basescu. Cursul leu-euro o sa fie tulburat pe veci, justitia o sa fie la pamint, nu mai e nimeni care sa ii sparga pe mafioti, unde mai pui ca pe TVR n-o sa mai prinzi nici un discurs ca lumea in care sa afli cum se roteste timona. Poate se instaureaza si-o eclipsa permanenta de soare, si atunci chiar c-am pus-o cu totii. Asa e de cind istoria: nu-l apreciezi pe salvatorul neamului decit atunci cind nu-l mai ai. Ntz, ntz, ntz.
    Last edited by stargate; 09-07-12 at 14:54. Reason: corectura

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

hgfdgfui - Scrisoare de protest trimisă tuturor şefilor de guverne din UE: „Gestul domnului Ponta reprezintă o pată rușinoasă pe obrazul Romaniei“ sursa
    ---------------------------------------
    anumite tv nu o sa mai aibe obiectu munci,ca de base vb de seara pana dimineata,ce dracu o sa faca de acum inainte??
    cum dom'le ce face!? hai mai laleauaneagra ca aveam pretentii de la tine ...

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

Antena 3 Korea !
    Prea se răstește aia ca Ciuvică si Badea.
    Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by startrek1 View Post
    hgfdgfui - Scrisoare de protest
    Treaba e asa: un capitan de vas iese, seara, de la bufetul portului, si e atacat miseleste de-un avocat cu un teanc de copii xerox in buzunar si de-un profesor de istorie pe jumatate adormit. Au sarit pe el la adapostul intunericului, i-au carat pumni, picioare si citeva discursuri care, probabil, au durut cel mai tare. Ei, un grup de scriitori care treceau prin zona au vazut faza si au sarit sa intervina, dar pentru ca n-au putut sa-i rapuna pe misei, s-au gindit sa scrie o scrisoare la ONU. Eu astept sa vad ce au de zis Barack Obama, tribunalul de la Haga si corul barbatesc al Armatei a Paispea in privinta asta.

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Am ras cu lacrimi ... esti tare la scris
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Mentioned
    0 Post(s)

acuma dupa tot balamucu,circu,incalcare de legi de ce mama masi or mai fi...apropo si eu ma calcat pe o rama adineauri..no asa e cand esti mare si aia mica

acuma ca unii va ti ingrasat 10 de kg de la bucurie,ce ati rezolvat?ce va fi dupa?ve ti trai mai bine?aceasi clasa politica ati schimbat o din 89 incoace...doar denumirile se schimba.......in rest?

ce ati rezolvat cu aceasta suspendare???????inafara de visu asta psihopat al unora

---------- Post added at 13:56 ---------- Previous post was at 13:25 ----------

hai ca raspund tot eu...uite mai mananc un cartof mai vine cate o idee

aici dragi mei intervine nenea guta.....ala cu manele ptr ce i care nu stiti sau va faceti ca nu stiti

cica are o manea.......da e adevarat am ascultat o,asta ptr ce i care vor sari ca...eu manelistu

suna asa:

Cu ce m am ales in viata
    Cu ce m am ales in viata
    Ce am baut,ce am mancat si
    Cu ce am strans in brate

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

ce ati rezolvat cu aceasta suspendare???????inafara de visu asta psihopat al unora
    Deci cu aceasta suspendare se rezolva, odata, ca Antonescu vede si el cum e inauntru la Cotroceni, ca pina acuma l-a vazut numai pe dinafara. Acuma are prilejul sa cerceteze cum sint amplasate camerele, daca sint scaune confortabile, daca se poate muta pat inauntru, etc. In al doilea rind se rezolva faptul ca mai auzi odata niste slagare clasice, pe care nu le vezi tot timpul in reluare: moguliada, unicameralul. In al treilea rind, poate cel mai important, suspendarea e buna daca comuti pe B1TV si il vezi pe Cristoiu si pe colonelu' care au adoptat culoarea verde-galben, ceea ce e chiar de mare divertisment. In rest suspendarea e aiurea, n-ai nici presedinte, nici inlocuitor, nici figura europeana buna nu faci, dar nici mare lucru n-ar rezolvat in plan intern. Poate cea mai utila chestie, daca exista una, e ca se simte si poporul important. Nu e mare lucru, dar dupa anii in care-a fost uitat de tot de lideri, parca-i mai revine singele in obraz...

Mentioned
    0 Post(s)

poporu sar fi simtit poate important daca ar fi reusit ei aceasta suspendare.....cum?stim destul de bine,poatenu cu reusita totala dar ceva ar fi putut schimba....dar e lipsa aia de cum ii zice,unitate parca,care nu mai exista in poporu roman

asa l au suspendat niste mafioti,vin niste mafioti...care culmea al dracu au stat multi ani pe la conducere,aici ai dreptate,crin saracu nu a fost,incearca si el si sper sa sfarseasca la fel si pe urma arunca un referendum in bratele poporului sa i hotarasca soarta

deci ne spalam pe maini,poporu a hotarat

insa pe langa intrebarea ce ati rezovalt mai vine una(ooo si cate mai sant)de ce aceasta graba?care ne a intors cu vreo 10 ani in urma...sa fiu modest

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Mentioned
    0 Post(s)

si astia merg la referendum...vai mama ei de tarisoara

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Anyway, we're f***ed.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu-mi place Base si cred ca trebuie sa plece, insa nu prin tertipuri legislative asa cum vor sa o faca tinerii infometati veniti la putere, asa ca la referendum voi vota impotriva demiterii. Cu cat clasa politica e mai ocupata cu cearta pe ciolan, cu atat avem noi mai mult de castigat, chiar si prin simplul fapt ca nu se pot intelege care cat sa fure!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by neutrin View Post
    Cu cat clasa politica e mai ocupata cu cearta pe ciolan, cu atat avem noi mai mult de castigat, chiar si prin simplul fapt ca nu se pot intelege care cat sa fure!
    ha, ha...ia uita-te cit e euro! numai de cistigat nu avem!
    There are only 10 types of people in the world: those who understand binary and those who don't.

Page 16 of 28 FirstFirst ... 612131415161718192026 ... LastLast