cum folosesc smartreadul argolis cu progdvb si cartela oficiala , a incercat cineva?
drivele disponibile actualmente pt argolis par ineficeinte, nici nu sunt citite cu win7, cine a reusit combinatia si cum?
cum folosesc smartreadul argolis cu progdvb si cartela oficiala , a incercat cineva?
drivele disponibile actualmente pt argolis par ineficeinte, nici nu sunt citite cu win7, cine a reusit combinatia si cum?
am dat manual installation cu browse la locatia din folderul respectiv dar nu s-a instalat nimic.
chiar daca s-ar fi instalat, cum vede "progdvb" noul cardreader? nu exista plugin pentru argolis, nici in menu-ul de "settings" nu am gasit referinte.
daca a reusit cineva, rog mai multe detalii, ce versiune driver, O/S, ce versiune PROGDVB, etc.... ????????![]()
Last edited by delta2k2; 15-06-12 at 23:51. Reason: Regula 12 : Quote inutil
Atentie sa nu folosesti versiunea pe 64 biti. Pe 64 nu functioneaza pluginurile.
nu, am w7 pe 32 biti. ce plugin trebuie instalat, poate imi dai un link direct.
loplo, multumesc mult
Pluginul pt. Progdvb care are suport pt. smargo este ACamd V 0.6.2.0 si il gasesti aici...
http://www.key-flash.org/2009/04/acamd-v0602.html#
am descarcat acamd 0.6.2 , l-am pus in plugin si monitorizeaza corect datele de transmisie, adica ECM, EMM, PAT dar totusi nu sesiseaza smartreader-ul.
led-ul galben de pe smartreader nu se activeaza niciodata. pe win7, la device manager este citit card readerul ca fiind un mouse.....? si nimic nu indica eroare de instalare!!!!
ai reusit sa folosesti smartreader-ul cu progdvb? ceva setari suplimentare la progdvb?
nu reusesc sa citesc cardul focus in smartreader+ cu acamd in dvbviewer; tvr merge fara probleme; trebuie vre-o setare in plus? mersi
dingo31
trimite-mi intr-o arhiva log-urile de la oscam si de la acamd + setarile de la oscam.