Results 1 to 15 of 26

Thread: Setari oscam cu dvbapi

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

setari proste @steg27,ma repet mereu,oscam nu e ptr toti

nu e nevoie sa te superi

vb lui lao,pune tot aici..user,dvbapi,server si config global

apropo banuiesc ca nu ai pus acel prio pe b00 in oscam.config la sectiunea dvbapi?..desi trebuie sa deschida si fara acele prio

---------- Post added at 13:26 ---------- Previous post was at 13:23 ----------

apropo lao,lamureste ma si pe mine ce i cu astea?

P: 09cd:000000 # sky it
    P: 093b:000000 # sky it
    P: 0919:000000 # sky it

P: 1702:000000 # Premiere
    P: 09c4:000000 # Premiere

HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by laleauaneagra View Post
    P: 09cd:000000 # sky it
    P: 093b:000000 # sky it
    P: 0919:000000 # sky it
    P: 1702:000000 # Premiere
    P: 09c4:000000 # Premiere
    Imi permit sa-ti raspund eu ... asa se pune care sistem de codare sa fie primul la incercarea de decodare , care este mai sus in lista acela va fi primul testat dar nu mereu se respecta regula iar oscam mai face si ce vrea muschiul lui
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

face si ce vrea muschiul lui
    Dar din ce am vazut numai in sensul bun, adica ia din al 2-lea ca prioritate numai daca e foarte bun, daca e mai prost ca primu' nu cred ca o sa ia din el.
    De curand am vazut asta la nemti, desi i-am zis sa prefere in primul rand 1702, el lua din 9c4, da' lua bine de tot!
    Invers n-am intalnit.
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Mentioned
    0 Post(s)

pai indicat ar fi asa

sa ti testez cardurile o perioada si vezi care sant stabile.....si nu in ultimu rand reale

un card care nu e bine setat sau nu e real...ma refer la partener...imediat iti va raspunde aiurea...cu timeout,ecm mare,frezuri etc

din cauza asta eu nu vad ok aceasta setare cu toate caidurile

oricum atat oscam cat si 3c iti va lua automat din alt caid daca caidu setat in prio e aiurea

ma rog eu asa am setat

insa precum eu nu prea imi schimb parteneri si nu adaug altii noi cam de multa vreme...merge foarte bine doar cu un caid in prio daca acel caid e ok

daca faci invers si tot adaugi la parteneri cu linii N instabile si nu numai nici saracu prio nu prea mai rezolva multe

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Daca tot nu mai avem ce spune strict la subiect, sa mai facem cateva completari generale:
    In primul rand imi permit sa dau o sugestie, cei care aveti server pe box si doriti sa folositi oscam cu dvbapi pentru TVRHD sau TNT sau ce o mai fi...
    rulati oscam cu dvbapi + CCcam server fara dvbapi din care sa alimentati userii, iar liniile C sa fie tot in CCCam, eventual cele fara reshare puse in oscam si eventual intoarse in CCCam printr-o linie C sau L daca doriti
    Si puneti in oscam o linie C din CCcam
    In cccam sa fie
    Code:
    DVBAPI = -1
    In felul acesta nu cred ca va crapa boxul, daca bagati 20-30 de perechi in oscam... trebuie setat/filtrat bine de tot ca sa nu faca figuri.
    Cred ca e o solutie mult mai simpla, eleganta si functionala.

si nu in ultimu rand reale
    Teoretic ai dreptate, dar practica ...
    Iti dau 2 linii, una din card, cealalta nu, si un fisier criptat in care iti spun care e reala.
    Le pui in in ce ordine vrei, apoi viceversa si dupa ce te lamuresti care e mai buna iti dau parola la fisier ca sa compari.
    Mai bun ca un card real e doar o "combinatie" de carduri reale.
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Mentioned
    0 Post(s)

Mai bun ca un card real e doar o "combinatie" de carduri reale.

foarte corect.....nici nu am insinuat altceva.....ca acolo bati

dar....acel prio nu isi are rostu in metoda respectiva....precum sti oscam iti va va face deschiderea din ce ai setat tu in prio dar in urmatoarele momente daca ai o cadere de stabilitate in ecm.....gata sa dus pe alte meleaguri....ca na asa face oscam

nu cred ca te incanta cu nimic sa ti faca deschiderea din primu caid ca pe urma sa zboare in alta parte.....asa testeaza un caid care crezi tu ca e stabil in share si la trafic intens

insa tu sti cel mai bine ce e bun ptr tine......cum am zis eu e bun ptr mine

apropo si un fake merge de minune,insa cu o conditie..ca acel partener de unde e linia sa aibe vreo 2-3 clienti si aia sa se uite la tv vreo 2 ore pe zi.....si atunci acel fake va deveni un card real grozav.....asta sa mai glumim putin

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Acel prio e pentru setari generale,pentru toate liniile.Daca o linie sau alta nu e buna o testezi si faci setari pe ea separat.La oscam optiunile sunt adaugate dupa cerintele si dorintele multora,cine nu vrea ceva nu foloseste.
    :