Care e ideea?
Dislikes: 0
Care e ideea?
nu e clar? vrei sa fi un sclav perfect?.... lucreaza pt apple===> I phone = I sclav![]()
Last edited by horatyu; 10-05-12 at 13:46. Reason: pt stargate
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Mi-a fost lene sa copiez tot.
Un presupus angajat Apple a publicat pe internet un bilet pe care il primesc toţi angajaţii in momentul in care incep să lucreze pentru companie.
Scurta scrisoare oferă o perspectivă asupra felului in care sunt motivaţi angajaţii şi asupra tacticii de lucru a companiei Apple.
Angajaţii sunt avertizaţi că, la Apple, vor desfăşura „tipul de muncă pe care-ţi pui amprenta. Tipul de muncă la care nu faci niciodată compromisuri. Cel pentru care iţi sacrifici weekend-urile”.
:
Nu, nu asta. am citit articolul. Dar nu mi se pare post-it-ul ala cu nimic mai prejos decat sa zicem, o sesiune de taembuilding platita de o firma pentru angajatii sai.
Daca la o intalnire a firmei se zice "trebuie sa dati tot ce e mai bun", asta nu cred ca e un impuls pentru sacrificiul total fizic si psihic al unui angajat.
Exemplu
Da, imi pare ca acest mesaj e scris in stilul Steve Jobs. Recomand si biografia lui Jobs, fie ca folositi iDevice-uri, fie ca le considerati ca niste instrumente overpriced sau cu probleme mari de soft/conceptie.
Biografia o gasiti si in format audiobook.
zmeura
dar de bani nu zice nimic angajatul ala ?
eu cred ca e cam peste tot asa daca esti platit pentru munca care o faci
cine stie o fi si el din ciclul : ei se fac ca ne platesc , noi ne facem ca muncim
Spalarea de creere se face si in democratie.Mie imi aduce aminte de sloganele comuniste.
Normal ar trebui sa fie: daca lucrezi si in weekend primesti atat.Punct.
: